Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a barátnő azon kívül hogy kielégíti a sexuális vágyaidat? Miben változott meg az életetek azóta? Saját véleményt kérnék
Magabiztos lettem, önbizalmam lett. Ezt nagyban Neki köszönhetem. Van miért várni az estéket, hogy munka után együtt vagyunk, megbeszéljük mi történt, összebújunk. Ha valami probléma van, akkor együtt oldjuk meg. Imádjuk egymást ugratni, piszkálni, persze jóindulatból, együtt nevetni
Sokkal több ez, mint a szexuális vágy kielégítése.
22F, párom 21L, 3 éve vagyunk együtt
#4 «A legtöbb barátnő valóban nem jó másra.»
Hát ha te ilyen lányokkal jössz össze, akkor ne csodálkozz(vagy lehet csak ilyenek hajlandóak járni veled).
Boldoggá tehetem, ebben azt hiszem minden benne van, és így én is boldog lehetek. Illetve lehetnék, ha lenne akit boldoggá tehetnék...
F35
Ami változott amióta barátnőm van:
- többé-kevésbé rendszeres a szex
- zsúfoltabb lett a lakásom
- harmad akkora helyre szorultak a dolgaim a szekrényben
- háromszorosára emelkedett a rezsim
- kétszeresére emelkedett a benzinköltségem
- kutyát kell sétáltatnom legalább kétszer naponta
- mindig csillog-villog a konyha, a fürdő és a vécé
- kéthetente friss ágyneműben alszom
- kevesebbet találkozom a haverokkal
- olyan üzletekbe is bemegyek, ahova korábban sosem mentem volna
- rendszeresen szállítom a masik méretű ruhát a próbafülkébe
- kevesebb pénzem marad saját magamra
- bármilyen fagy van odakinn, éjjel mindig finom meleg az ágyam
Ami nem változott:
- továbbra is magam gondoskodom az étkezésemről
- továbbra is én mosom a cuccaimat
Mindez az egész megérte? Ebben nem vagyok teljesen biztos, de azért nem rossz dolog ez így. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!