Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem szoktatok félni, a kapcsolat elején, hogy ez is csak egy csalódás lesz?
Figyelt kérdés
egy ideje találkozgatunk egy fiúval, ő már mondta nekem, hogy szeret, viszont én még nem biztos, hogy így érzek.
Nem tudom elengedni magam, úgy értve, hogy nem akarom teljesen közel engedni magamhoz, mert félek, hogy ha esetleg mégse így érezne akkor eldob.
Hogy tudnám elengedni magam és csak élvezni a dolgot, nem ezen kattogni?
2018. febr. 19. 18:53
11/12 anonim válasza:
Úgy, hogy azt mondod magadnak, hogy ez hülyeség, ne gondolj erre, mert ilyen alapon mindenhez így állhatnál hozzá. Tanulj meg uralkodni magadon, ami azzal kezdődik hogy beszélgetsz a pozitív éneddel. És nem hallgattatod el.
12/12 anonim válasza:
Egyetlen kapcsolatom volt eddig, ami már 5 éve tart, remélhetőleg sokáig fog is még. Nem így indultam neki. Éreztem, hogy összeillünk. Egy kapcsolat munka, szinte nincs olyan, amit nem lehet megoldani, ha mindkét fél akarja.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!