Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő végzettséghez köti, hogy vkinek piros v zöld lámpát ad? Az ilyenek szerint az az életrevaló aki lenyomott egy nehéz egyetemet?
Egeszen biztosan nem.
Az ismeröseim között is rengetegen vannak, akik nem rendelkeznek magasabb vegzettseggel, baratnök, felesegek pedig akar több diplomaval vagy Phd-vel.
Nem minden nő, inkább csak az amelyik "lenyomott egy nehéz egyetemet". De ők sem feltétlen, csupán jobban hajlanak azokra akik hasonló cipőben járnak mint ő. Viszont, ha úgy tapasztalja, hogy igazából a szenvedésen kívül semmit nem gazdagodott az egyetemi végzettségével, akkor máris más a helyzet.
De ha úgy vagy okos, művelt vagy épp sikeres a munkádban, hogy neked nincs felsőfokú végzettséged.. a kutyát nem fogja érdekelni, hogy van-e. Úgy ahogy a munkahelyeken sem kérik el a papírjait az embernek.. Senkit nem érdekelnek a nyelvvizsgák, a diplomák. Az érdekli őket, hogy tudod-e, érted-e, bírod-e. illetve hogy tapasztaltál-e már eleget.
Én diplomás vagyok, de nálam nem a végzettség számít. Az viszont alap, hogy egy bizonyos szinten művelt legyen, okos, tájékozott és olvasott, mert én sem vagyok egy könyvet szakközépiskola óta nem látott típus.
Azt megértem viszont, ha vki ezt diplomásként megadja szűrőnek, mert így jóval nagyobb eséllyel talál művelt, intelligens társat. Persze, létezik olyan szakmunkás is, aki művelt, de nem ez a többség - inkább az, aki csak a Való Világról meg a fociról tud beszélni és színházat még kívülről sem látott soha.
" nem diplomáztam le, inkább abbahagytam.
Az évfolyamtársaim tavaly végeztek. Én most végzettség nélkül ötször annyit keresek, mint ők jogászként."
Jogász??? Melyik az az agyalágyult, aki megüt egy értelmi szintet majd jogi szakra megy? Nálunk kettes tanulók mentek az ilyen szakokra! Nem is piacképes az a diploma.
---------------
Mármint milyen nő? A komplexusos egész biztosan! Aki tudja, hogy szrt nem ér a diplomája, ezért keres egy diplomás férfit, akivel lehet kérkedni, hogy ő is diplomás.
A többség nem a végzettséget, inkább a pénzt nézi.
Szerintem neked fogalmad sincs, hogy mi is az a jogi kar, különben nem írnál ekkora b..romságot.
Be tudnál annyi száraz paragrafust magolni? Nem piacképes a jogi szak?
Akkor miért keresnek több százezer forintot?
"Szerintem neked fogalmad sincs, hogy mi is az a jogi kar, különben nem írnál ekkora b..romságot.
Be tudnál annyi száraz paragrafust magolni? Nem piacképes a jogi szak?
Akkor miért keresnek több százezer forintot?"
Mert más szakon nem kell tanulni vagy magolni ugye?
Több százezer forintot keresnek?? HOL??? Mond már meg hol keres egy jogász több százezer forintot Magyarországon! Erre nagyon kíváncsi vagyok! Nálunk a legalja ment jogásznak, el is végezte apuci pénzén, most meg les ki a fejéből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!