Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb 30 év körüli Nők! Titeket szexuálisan vonzanak a 20 év alatti fiúk?
#13 ez te vagy, de rajtad kívül azért van még néhány nő.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nem tudom, hogy én hol általánosítottam, de egyébként ilyen témákról általánosságban érdemes beszélni, mert egyenként mind a 3,5 milliárd nőt nehéz lenne definiálni. Én nem mondtam, hogy egyáltalán nincs olyan idősebb nő akit ne tudna megdugni esetleg. Csak nem sok esély van erre. És megjegyeztem, hogy fordítva több lehetősége lenne, mert a nyakamat ráteszem, hogy nagyságrendékkel több fiatal nőnek volt már jóval idősebb férfival viszonya, mint fiatal srácnak jóval idősebb nővel.
Te viszont úgy írtad le a saját példádat, mintha az perdöntő lenne ebben a témában és bármit is változtatna a tényéken az, hogy te éppen nem fekszel össze 15 évvel idősebbel.
Nagyon közeli fiatal nő ismerőseim vannak együtt 10-20-30 évvel idősebb férfiakkal, akár rövid, akár hosszútávon. Valamiért egyetlen 20 évest sem tudok 40-es nővel. Persze az én példámat sem vetíthetem megoldásnak, de úgy gondolom nem tévedek nagyot, ha ezeket az arányokat képzelem el nagyobb tömegek között is.
Itt egy kutatási eredmény. Nagyon kevés férfinak van jóval idősebbel viszonya és szintén kevés nő van együtt fiatalabb férfival. Én erről beszélek. A kérdezőnek ezért lesz nehéz idősebb puncihoz jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!