Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem feltétlen párkapcsolati, inkább helyzetibeli kérdés! Játék, vagy sem? Érdekelne a véleményetek!
Először is szeretném leszögezni, komolytalan, becsmérlő, gúnyolódó hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi, azokat leginkább mindenki tartsa meg szerény személyének.
Nem rég óta járok táncolni, s egy 3-4 hete bővült a csapat egy friss kurzussal, így többen lettünk. Megjelent több velem korú nő is, de szinte azonnal szemet szúrt egy ~ 38 éves nő a sorból. Mit sem tétováztam, párválasztásnál senki nem kérte fel így én éltem is a lehetőséggel. Követte ezt több hasonló "felkérés". Határozottan érződött, hogy jó összhangba vagyunk, jól léptük ki a lépéseket, tudtuk egymást követni ... aztán jöttek a finom kis érintések, ércelődések, később már voltak "forróbb" pillanatok (közelebb kerültünk egymáshoz testileg, mint amennyit a tánc éppen szükségesnek tartott), amiket igen igen meglepődtem. Találkoztam már sok helyzettel, ez azonban erőteljesen meglepett és egy pillaantig nem nagyon tudtam a helyzettel mit kezdeni. Viszont jól estek ezek a megnyilvánulások, igazi férfinek érezhetem magam mellette amikor táncolunk.
Kár volna tagadni, hogy mint nőhöz egyértelműen vonzódom, viszont mint kiderült házas. Persze, semmi jónak nem vagyok az elrontója, de azért egy egészséges távolságot véleményem szerint illik tartani - nyilván, ez alól kivétel ha a "falnak állítják az embert" ... :)
Igazándiból a tapasztalatotok, véleményetek érdekelne: csak egy játék az egész ? Látja, körülveszik a férfiak és "miért ne" alapon a korosztályától eltérő férfival is ércelődik ?
Szó nincs arról, hogy rögtön szerelmes lettem volna, de azért meg-meg fordul a fejemben.
Köszönöm a válaszotokat!
24/F
Mar egy hosszabb kapcsolatban is keves meg jnalmas a szex. Miert ne akarhatna szeretot?
N/35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!