Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki esetleg kilábalt ebből?
Most akkor múlt időben írtad, hogy szűz lennél, ha nem mész el?
Vagy még mindig az vagy és el akarsz menni? Mert amúgy nem mindegy.
Attól még jobb nem leszel benne, ha elveszíted egy fizetőssel. Nyilván a kis lelked megnyugszik, az állítólagos társadalmi nyomás miatt, de attól még nem lesz lényegesen jobb.
A múlton meg nem érdemes keseregni egyébként.
Ne haragudj, hogy nem voltam hasznos (nyilván ez sem lesz az), csak próbáltam értelmezni a kérdésedet a helyesírási értelmetlenségek miatt. Így már érthető mit akarsz igazából...
Ha kimozdulsz, ismerkedsz, hobbikat találsz, akkor talán elfelejted az önsajnálatot és társasági szempontból is hasznodra válik majd.
De majd biztos tanávcsol valaki valami hasznosabbat majd ;)
Ne haragudj tényleg, nem kötekedni, nagyképűsködni vagy beszólogatni akartam.
Ha a valóságban is így félreértelmezel dolgokat és támadásnak veszel abszolút nem támadó jelleggel közölt véleményeket, akkor érdemes lenne elgondolkozni a kérdésed miértjén is... Szintén nem bántásból írtam. Le lehet pontozni, ha nem tetszik a válasz, nem ez számít, csak reagáltam a kérdésedre. Ne haragudj. Sok sikert neked. :)
Kérdező! Szerintem azért nincs csajod mert olyan taplo paradzt vagy, hogy a kutyának nem kellesz. Van egy rossz hirem: a kur.vák se fekszenek össze akármilyen gyökérrel. ugyhogy nem lesz könnyü dolgod.
amugy csodálatraméltoan nagy pofád van negyvenéves szűz létedre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!