Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézegeti a facebookom vagy csak véletlen ugrott fel neki?
Figyelt kérdés
Kedd este kaptam egy likeot a facemen egy olyan lánytól akivel korábban alakult köztünk valami de megszakadt,már egy éve nem beszéltünk.Feljöhet neki a hírfolyamán egy olyan postom amit már lassan fél hónapja raktam ki és azóta volt már más (amiket szintén likeolt),vagy nézegetti az oldalam?
25F 23/N
2018. febr. 16. 16:02
2/11 A kérdező kommentje:
És ezzel mit akarhat,nem lenne egyszerübb ha rámírna hogy hogy vagy vagy valami?Tudom olyat likeolt amit ő is szeret de jelenthet valamit?
2018. febr. 16. 16:08
3/11 anonim válasza:
Hat jelenteni jelenthet, mondjuk eszebe jutottal, erzelmek stb, v rajott milyen jo volt neha veled, v ki akar beklni, baratok lenni. Ha tenyleg errol lenne szo szerintem radir. (egy ido utan). Lasd nallam, ex keresett fel.
5/11 anonim válasza:
# 2 Nem akart rádírni emiatt, nem jelent semmit.
6/11 anonim válasza:
Hát nem tudom... Én nem nézek napi szinten hírfolyamot, szóval régebbi bejegyzéseket is fel szokott dobni. Szóval szerintem abszolút nem biztos, hogy nézeget, de nem is kizárt... Attól, hogy nem aznap kedvelte, még nem feltétlenül akar téged.
Ezek alapján viszont téged érdekel, ha már ekkora jelentőséget nyilvánítasz egy ilyen dolognak. Kezdj valamit magaddal és vele, meg a "kapcsolatotokkal", vagy ne foglalkozz felesleges lájkokkal.
7/11 A kérdező kommentje:
ma integett messengeren,de azt mondta csak véletlen volt,mit gondoljak?
2018. febr. 18. 20:06
8/11 anonim válasza:
Az integetés után egyértelmű, hogy beszélni akar. Azt nehéz véletlen csinálni.
9/11 anonim válasza:
Lépj valamit! Egyértelmű, hogy nem véletlen.
10/11 anonim válasza:
Bezzeg régen, míg nem volt facebook, mennyivel egyértelműbbek voltak a dolgok. Az emberek nem virtuális integetésből akartak dolgokat leszűrni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!