Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek ha egy lány megbukott? (évet ismételt)

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 21:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
És ha megbukott és a pótvizsga sikerült? (Egy olyan tárgy amiből az osztály negyede megbukott) Arról mit gondoltok?
2010. jún. 7. 22:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Megbuktál?:) Szegény:) Irány a pózvizsga!
2010. jún. 7. 22:33
 13/21 anonim ***** válasza:

@22:33

Ha az osztály negyede megbukott, akkor az az osztály nem kóser. (Nem csak a tanárt lehet szidni...az osztály is lehet hülye)

2010. jún. 7. 22:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Többnyire nálam nem kell hozni a bizonyítványt a "felvételire", onnantól meg, hogy elkezdtünk járni, biztos, hogy nem fog érdekelni, hogy bukott. Primitív csajokkal meg többnyire nem jutok el odáig, hogy ilyen információkat megtudjak. :)

Szóval a véleményem az, hogy a bizonyítvány nem minősít.

2010. jún. 7. 22:54
 15/21 anonim ***** válasza:
Sajnos néha a családi háttér is hozzájárul a bukáshoz....
2010. jún. 7. 23:15
 16/21 anonim ***** válasza:

''A bizonyítván nem minősét...''

Erröl azért vitatkoznék...

Pl.sosem mentem volna férjhez egy olyan sráchoz,aki

csak 8 osztályt fejezett...Ez van...

2010. jún. 7. 23:17
 17/21 anonim ***** válasza:
sík hülye az ien
2010. jún. 8. 05:57
 18/21 anonim ***** válasza:

23:17: De itt nem arról beszélünk, hogy ki, hány osztályt végzett, hanem arról, hogy egyszer bukott.

Egy bukta nem jelenti azt, hogy későbbiekben nem célja egy fősuli.

2010. jún. 8. 10:59
 19/21 A kérdező kommentje:

22:33

Nálunk is valami ilyesmi (volt) a helyzet. Mikor engem is megbuktattak az osztály fele ment el abbó a tantárgyból vizsgázni. 3 gyerek ment át annál a tanárnál. :) Azért arról pedig vitatkoznék, hogy csak a gyerek a hibás. Ez nem így van. Azért kezdett el szivatni, mert volt egy dolog amin kissé felháborodtam. (nem csak én, hanem az egész osztály. Csak én voltam az, aki kinyitotta azt a nagy száját.) Miután elmondtam Neki a véleményem elkezdett nagyon szivatni. Sorba kaptam az egyeseket ok nélkül. Minden órán én feleltem, többiek csak dogákat írtak. Olyanokat kérdezett, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Nagyon sokat sírtam és nagyon sokszor kikaptam a szüleimtől az egyesek miatt. Sokszor volt emiatt veszekedés. Nem hitték el, hogy szivat a tanár. Kész voltam tőle idegilek. Amikor meguntam a tanár hülyeségét és ráborítottam a padot közölte velem, hogy készüljek fel ismét a 10. osztályra, mert ameddig Ő a tanárom lesz a büdös életbe nem fog átengedni. Kezdhettem ismét a 10. osztályt. Mit ne mondjak a mostani osztályunk tele van 17-19 évesekkel. A legtöbb (mostani) osztálytársam ez a tanár húzta meg :)

Én is hibás vagyok persze. Nekem is bekellett volna fogni a számat, de nem fogom magam hagyni. Nem fogom egy tanárnak se kinyalni a fenekét. Nem pincsikutya vagyok. Akik pedig azt mondják, hogy hülye az aki megbukik, annak annyit üzennék hogy kicsit járjon utánna, hogy miért is bukott az illető. Én sem vagyok hülyegyerek. Nagyon sok barátom van és elfogadnak így, mert tudják mi történt velem. Végülis az egyik ok amiért feltettem ezt a kérdést, hogy megtudjam, az emberek még mindig ilyen előítéletesek? Szerintem a válaszokból elég nyílvánvaló.

2010. jún. 9. 18:16
 20/21 A kérdező kommentje:
*megbukott
2010. jún. 9. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!