Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Nincs pasim de hiányzik a gyengédség, ölelés, simogatás.
Egyelek meg, a valentin napot is egyedül kellett töltened?
Menj állatsimogatóba, vagy valami, mert pótcselekvést szagolok a levegőben.
Üdv!
Hölgyek, akinek hiányzik az írjon nekem. Tudom, hogy nem hosszú távú megoldás, de egy délutánt, vagy akár egész napot fel tudok dobni. (Nem, nem szexre gondolok)
Jaj, te "szegény, összetört szívű" kérdező! Azt miért nem írod oda, hogy állandóan eltűnsz, mint szürke szamár a ködben? Nem is engeded magadat megismerni, arra hivatkozva, hogy nem akarsz csalódni. Tudom, hogy te vagy az, A., felismertelek erről az önsajnáltató stílusodról és a helyesírásodról. Ha nem változtatsz magadon, meg is éredemled az egyedüllétet. Sokat gondolkodtam azon, hogy te személyiségzavaros vagy-e vagy csak egy egyszerű troll. Igazán nem tudom eldönteni ezt, de hogy te nem vagy százas, az is biztos. Te vagy az, aki szíveket tör össze!!! Van fogalmad arról, mennyit sírtam utánad, amikor pikk-pakk letiltattad a fiókodat még 2016 nyarának végén? Hónapokig kerestelek!!! És amikor a véletlennek köszönhetően kétszer is összefutottunk újra, ugyanezt játszottad el. (Meg úgy gondolom, még egy pár emberrel is ezt tetted, saját bevallásod szerint sokakat hagytál csak ott úgy, válasz nélkül, nem csak engem.) Neked súlyos bajaid vannak, úgyhogy irány az orvos. Így a büdös életben nem lesz senkid, vagy, ha lesz is, szegény srác csak szenvedni fog. Nem bántásból írtam, amit írtam, mert neked bizony belső problémáid vannak, neked inkább professzionális segítségre van szükséged. (És mily' meglepő, nem elérhető már ez az account-od sem... Azóta hány fiúval toltál már ki, mint ahogy velem tetted?)
Ha nem te vagy A., akkor ezt a kommented vedd semmisnek. (Bár, szerintem te vagy az, mert árad a szövegből az egyéni "ujjlenyomatod".)
Üdvözlettel: Feri
U.i.: Nem kell a ,,bocsánatkérésed" - ha egyáltalán követed még ezt a kérdést egy másik profilról -, mert nem fogok hinni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!