Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén. Nektek hány cm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén. Nektek hány cm? Utasítottak már vissza, csak mert nem volt megfelelő méretű?

Figyelt kérdés
2018. febr. 14. 23:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
20/4,5-5 még mindenkinek bejött, volt akivel óvatoskodni kellett de volt akit szét kellett kurni vele.
2018. febr. 15. 01:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát nekem voltam gátlásaim, aztán meg csak a szemek gúvadtak első lánynál aki már nem volt szűz. Szóval már nincs rá panaszom, de sose mértem.
2018. febr. 15. 06:05
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Exemmel sajnos kénytelen voltam emiatt szakítani, 13-14 körül lehetett neki, sajnos semmit nem éreztem, pedig szűz voltam. A 15 körüli exemmel is csak bizonyos pózokban volt jó. A 20 centis exemmel és 18 centis vőlegényemmel nincs semmi probléma. 25/N
2018. febr. 15. 06:32
 14/20 anonim ***** válasza:

15 cm ;) lehet nevetni fogtok de engem mar utasitottak vissza emiatt, bar akkor neten kerestem szexpartnert.. :)

25F

2018. febr. 15. 07:40
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

36 cm, 8/F, minden csajnak kicsi.

Ja, azt elfelejtettem odaírni, hogy lankadtan ennyi. A vastagsága.

2018. febr. 15. 07:47
 16/20 anonim ***** válasza:

20/4,5 csak óvatosságra intettek. Bemelegedésig.

De volt már aki visszautasított, mert kicsinek hitte, anélkül hogy látta volna. Ugyanis sok nő a viselkedésből állapítja meg a farokméretet, ha nem vagy nagymacsó kihaénnem, akkor biztos kicsi. Akkor is, ha pont nem, emiatt párszor már meglepődtek, akik ezt hitték, de azért még is megnézték.

2018. febr. 15. 08:08
 17/20 anonim ***** válasza:
95%

Érdekes, nőként sose tapasztaltam, hogy ez a 18-20 centi lenne az átlagos. ;)

Biztos csak nem vagyok szerencsés.

De hát az élet már csak ilyen... Ti eleve oda se mentek olyan csajhoz, akinek túl kicsi/nagy a melle/feneke, és még csak nem is lelkiztek miatta.

Mi csak az első szexnél szembesülünk a mérettel, és mennyire szemetek vagyunk, ha azt mondjuk, hogy bocs, de 10 centivel nem érzek semmit.

Egyébként igen, volt akit azért dobtam, mert túl kicsi a farka, vagy elmegy 5 perc alatt, vagy nem tud nyalni. Itt lehet lepontozni mindenkinek, aki magára ismer.

---->

2018. febr. 15. 08:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a tulzottan helyes pasiknak szokott gondja lenni azzal ha atlagos , mivel tuti valami mely garazs de igen jo kinezetu lannyal kerulnek ossze , es sajna nekik le rombolja a no az onbecsulesuket . Tehat ha nagyon jo pasit lattok atlagos lannyal az azert van mert a cerka nem eleg vastag vagy hosszu.
2018. febr. 15. 11:11
 19/20 anonim ***** válasza:
20 hossz 5,7 a kerület. Senkinek sem volt gondja vele, sőt érdekes módon a csajok azt mondták meglepődtek mikor látták, mert hát nem nézték ki belőlem. Igen egy teljesen átlagos pasi vagyok, de onnan jön a legnagyobb meglepetés ahonnan nem várjuk...
2018. febr. 15. 14:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Az az érdekes hogy a legtöbb magyar nő 13 cm-et már tövig be se kap..
2018. febr. 15. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!