Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző hogy nagyon csínos vonzó nő nagyon szegény körülmények között él, mert ő is és párja is borzasztó szegény?
Szeretem ezeket a nagy szemmekkel csodálkozó, álnaiv kérdéseket.
Nincs összefüggés. Az, hogy kinek mihez van gyomra, nem attól függ, hogy hogy néz ki. Viszont az, hogy milyen anyagi helyzetben van, befolyásolja azt, hogy hogy néz ki. És itt nem a vakolt cicapitsákra gondolok, csak egy alap ápoltságra, natúr sminkre, hajápolásra.
Tudom, mindenkinek egyéni ízlése van, de a "nagyon csinos, nagyon vonzó" nők a legtöbb esetben megcsináltak, dekoráltak. Ehhez pedig ruha, smink, arra meg bizony sok idő és pénz szükséges. Egy munka és főleg házimunka dandárja nő egyáltalán nem ilyen. Márpedig ha valaki szegény és az egész családja az, akkor a munka és a házimunka épp eléggé leköti ahhoz, hogy csinosítgassa, vakolgassa folyton magát, vagy szép ruhákban járjon, boltokban kotorásszon folyton. És ebbe bizony még a durkálósat is beleértem. Mert a dolgozó, szegényebb nők legfeljebb ebédszünetben, kutyafuttában mennek oda is be.
Hatalmas szerencse és ritka az a női szépség, ami tapétázás mentesen is kielégíti kérdésed követelményeit. A fentiekből következik, hogy egyáltalán nem jellemző.
Amelyik nő igazán dekoratív, az bizony jobb módban él, vagy rengeteg ráérő ideje van. Ha az Ő férje szegény ember, akkor nagyon de nagyon nem cserélnék azzal az emberrel, aki ennyi szabadidőt tud párjának prezentálni. Hamar kiég, megbetegszik és a szép, dekoratív hölgy hamarosan megözvegyül... Ez persze nem jelenti azt, hogy a ronda nő nem lehet gazdag... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!