Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek ez jó lesz Valentin-napra?
Gyertyafényes vacsorát tervezek a párommal. Természetesen én készíteném el a fogásokat. A másik pedig, hogy eddig óvszerrel védekeztünk, de stabil a kapcsolat, így felirattam fogamzásgátlót(ő amúgy sose panaszkodott), és aznap feküdnék vele le először óvszer nélkül.
20l
Angyal vagy, de én örültem volna, ha a bogyóval nem lépsz meg. (lebeszéltelek volna, mert közép/hosszú távon meghülyültök tőle és a libidótok is csökken. Ugyan nem mindenkinél, de nálam 3ból 3nál)
31/f
Szerintem is bujaság a tabi, főleg, ha ő nem szeretné, nem kérte, nem zavarja a gumi. Akár rosszul is elsülhet a dolog, ez nem jutott eszedbe? Lehet, hogy gyógyszer ellenes.
A vacsi jó ötlet.
"gyógyszer ellenes"? És? Nem neki kell szednie..... Más meg hadd szedjen már azt, amit akar..
Kérdező: szerintem nem rossz ötlet. A tabit remélem nem simán "csak egy ideje" szeded, hanem az instrukciók szerint kezdted!
Jó szórakozást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!