Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érzelmes, romantikus srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmes, romantikus srác vagyok 23/f ? Többi lenn

Figyelt kérdés

barátnőmnek mindent megadok, néha meglepem egy romantikus vacsorával, egy szál virággal, kényeztetem, mindig én kezdeményezek, ha együtt vagyunk mindig én megyek hozzá adok neki egy csókot,vagy megölelem, de ő viszont sose

ami miatt picit rosszul is érzem magam

olyan mintha én adnék bele mindent ebbe a kapcsolatba.

nyilván ő is szeret, tökéletesen megvagyunk csak ez az egy zavar, néha jól esne, ha ő is írna pár sort, hogy szeret vagy valami, hogy várja a találkozót amit megbeszéltünk pl, ezt is én hozom fel neki, hogy alig várom hogy már együtt legyünk, Jól esne, ha írna ilyeneket nekem.

lehet hogy én várok sokat?

2018. febr. 12. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ismered a "szeretetnyelv" fogalmát? Olvass utána és beszélgessetek róla egy kicsit!
2018. febr. 12. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyilván szeret, de lehet hogy nem szerelmes. Vagy csak egyszerűen ő az a fajta, aki nem tesz a másikért. Az ilyenek nem változnak.
2018. febr. 12. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!