Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A napi maszturbálás káros?
Figyelt kérdés
Csak mert én minden nap csinálom de 2. ra nem marad anyag...
Bocseszkaa de aki nem érti ne írjon...
2010. jún. 7. 16:56
11/20 anonim válasza:
14, de mindig is érdekelt a chi-kung. Ez egy másik fajtája, és a ching chi (olvasni fogod a könyvben) szinte mindenre jó :) Dogák, felmérések ,tesiórák előtt hihetetlen mennyiségű erővel töltődök meg :) Nem tudom, korai-e, de csodás az életem a felszínes ösztönös, állati kielégülés-hajszoláson felül :)
12/20 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó :)
2010. jún. 7. 17:33
13/20 anonim válasza:
Én jobb napokon 5x is csinálom. Hát nem tudom, hogy káros e, azon kívül, hogy egy őrült vagyok. :P:)
14/20 anonim válasza:
Igen, szőrős lesz a tenyered és mindenki tudni fogja, hogy mitől.:)
15/20 anonim válasza:
nem, nem káros, de ha több az anyag akkor jobb :P
16/20 anonim válasza:
amúgy tegnap 17:18-as, ez nincs fent valahol a neten? mert nekem k*rva lassú ez az izé és 12 óra alatt fog lejönni
17/20 anonim válasza:
Interneten nincs fenn, legalábbis én nem tudok róla. Igen, azért jön ilyen lassan, mert valaki beszkennelte, és képfájlokból áll a .pdf fájl. Sajnos ennél gyorsabban nem fog jönni, de van egy hasonló könyv, a Multiorgazmusos férfi címmel, ha kell, feltölthetem a data.hu-ra, onnan le is tudod tölteni. Szükséged van rá? Szinte ugyanaz a könyv, csak az előbbi részletesebb.
19/20 anonim válasza:
A linken lehet letölteni, a sárga kép alatti INGYENES gombra kattintva.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!