Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor se elfogadható a nők számára a három műszakos munkarend, ha a férfi sokat keres?
Ez lényegében a másik oldalról is lehetne kérdés, ahogy látom..
Hiszen sokan elvből arra következtetnek, hogy 3 műszak mellett nem lehet kapcsolatot fentartani.
Én nő vagyok, havi 6 alkalommal 24 órás ügyeletet adok egy kórházban. Másik 4-5 alkalommal 12 órában vagyok bent, a fennmaradó napokon 8 órában. Mégis van jól működő párkapcsolatom. Pedig ő sem 8 órában dolgozik.
Apukám kislány koromban 3 műszakban dolgozott egy gyárban, később ő lett a főnök. Tökéletes apa, mindig ott volt mikor kellett és sosem szenvedtem hiányt. Anyukám meg úgy dolgozott/dolgozik mint én. (Azonos a munkánk). Mégis egészséges lelkű, tanult és sikeres felnőtt ember vált belőlem.
Szóval, aki gyárimunkást néz le, vagy bármilyen munkát lenéz az a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki.
Egyébként hiába van a hátam mögött több év tanulás, a gyári munkás barátnőm kétszer annyit keres 3 műszakban mint én, akinek a döntésein emberéletek múlnak.
Ennyit erről...
Kérdező! Előítéletes emberekkel nem kell szóba állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!