Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha észrevennétek, hogy a barátnőtöknek sok pénze lett, több arany ékszert vett magának úgyhogy eddig nem volt neki. Megkérdeznétek honann van?
Többet vásárolna stb. De nem mond semmit,hogy van pénze csak észreveszitek.
Kiöltözne ingbe meg stb . Mint egy gazdag, nem zavarna titeket? Vesz magának arany ékszert stb.
Kicsit zavaros nekem,hogy most kiről van szó,azt hittem a te párodról. Vagy most milyen barátnő?
Bocsánat a feltételezésért,de nekem volt egy ismerősöm aki álítása szerint baromi jó irodai munkát kapott egy újonnan induló cégnél. Hasonló költekezésbe kezdett.Aztán egy hónap múlva jött egy telefon,hogy nézzem meg XY néven egy olyan oldalon ahol pénzért hírdetik magukat a lányok. Hát Ő volt az valóban...
Kérdezd meg! A barátnőd!!!
Vagy hagyd rá, ha van valakije úgyis dobni fog.
De ez a kérdés? Kő. Komolyan? 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 hogy megkérdezted - e? 😁
Ja, hogy te lány vagy, és úgy egy barátnőd?
Kérdezd meg a barátnőd.!!! Vagy nem?
Vagy csak féltékeny vagy egy ismerosodre?, és mindenképp szeretnél valami "rosszat" hallani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!