Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyszínt, eseményt ajánlotok ismerkedésre?
Én most hiába írnám azt, hogy pl. jóga tanfolyamok, önismereti tréningek, különböző táncoktatások..stb. lehet, hogy ezek téged nem érdekelnek.
Olyan helyre menj, ahol a te érdeklődésednek megfelelő személyekkel tudsz találkozni.
Egyetértek az első hozzászólóval,olyan helyre menj ahol te jól érzed magad. :) Ezen kívül például parkba,uszodába,esetleg könyvtárba,
egy ismerősöm példaul a helyi boltban az eladólányba szeretett bele első látásra,minden nap bejárt hozzá ,aztán egyszer elhívta valahova és tényleg összejöttek.
De egyébként tudom,hogy közhelyes,de akkor jön szembe veled akire szükséged van amikor nem keresed.
Én is egyetértek veled. :) Párommal én is akkor ismerkedtem meg, mikor mielőtt valami h..lyeséget csináltam volna.
Párommal lassan már 5 éve együtt vagyunk és Neten ismerkedtünk meg.
Szóval kérdező, az internet is egy lehetőség, hogy ismerkedj, csak tudd nagyon pontosan hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező nőt szeretnél magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!