Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lila, olykor fekete ér szerű valami. Mi lehet az?
Pedig simán el kell menned orvoshoz. Akármilyen hihetetlen, nők milliói járnak nőgyógyászhoz.
De végül is a te életed. ha tovább akarsz szenvedni, akkor ne menj el az orvoshoz.
"És ne csak azt irjátok h menjek orvoshoz"
Ne haragudj, de mégis mit vársz. A vak is látja, hogy nem normális dologról van szó, ha fehér cucc meg vér jön belőle...
Félsz, hogy nagy bajod van...attól nem félsz, hogy ha nem mész el orvoshoz, akkor még nagyobb lesz: Ne legyél már ilyen felelőtlen.
Csomó olyan betegség van, amit ha időben kezelnek simán elmúlik...de ha halogatják, akkor komolyra fordul...nehogy veled is ez történjen.
Azonnal keress fel egy orvost.
2. válaszoló vagyok.
Tényleg ijesztő lehet számodra, és félsz, hogy ezt a félelmed a nőgyógyász beigazolja. Nyugodj meg. Menj el, készülj fel és gondolj arra, hogy lehet csak egy egyszerű kis kezelés vagy gyógyszer helyre hozza. Amúgy tényleg fura nekem, hogy egy ilyen elváltozás miatt nem mész el orvoshoz megnézetni. Mert oké, hogy ha valami új anyajegy szerű jelenne meg, vagy pirosasabb lenne a színe pl. a kisajkadnak, ilyenekért szerintem meg sem fordulnának, de hogy már váladékozik meg fáj...azért a fogorvoshoz is elmész, ha fáj a fogad, és onnantól leszärod, hogy konkrétan mi a baja. Fáj, és ezt orvosolni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!