Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lila, olykor fekete ér szerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lila, olykor fekete ér szerű valami. Mi lehet az?

Figyelt kérdés
Egy lila,olykor fekete ér szerű 2-3cm-es "csík" van a nemi szervem és a hajlatom között. Meleg víz hatására felduzzad. És olykor ha megnyomom vérzik is. Először csak fehér valami jön belőle,de később az átalakul sima vérré. Eleinte nem fájt,de most már ha a bugyi hozzáér kisebb fájdalmat is érzek. Nem merek elmenni orvoshoz,félek h nagy bajom van.Mikor a menstruációm elmúlik ez is enyhül,de mielőtt megjön előtte két héttel újból jelentkezik. Segítsetek kérlek! És ne csak azt irjátok h menjek orvoshoz. köszönöm
2010. jún. 7. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Pedig simán el kell menned orvoshoz. Akármilyen hihetetlen, nők milliói járnak nőgyógyászhoz.

De végül is a te életed. ha tovább akarsz szenvedni, akkor ne menj el az orvoshoz.

2010. jún. 7. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit vársz? Hogy valami otthoni praktikát próbálj ki és kenceficéket kenj rá? Szerintem senki sem fogja tudni közülünk, hogy mi a bajod. Mikor nekem is fáj a méhem környéke folyton, ok nélkül én is féltem elmenni nőgyógyászhoz, pont azért, mert féltem, hogy nagyobb problémám van. És csak egy sima húgyhólyag gyulladásom volt. Gyógyszert adott rá és azóta nincs is bajom. Szóval fogadd meg a tanácsom, főleg ha már a fehérnemű viselése is kellemetlen. Ez nem gyerek játék. Ha elmennél, akkor csírájában elfojtanád, lehet nem is nagy dolog. Ha viszont nem kezelteted, lehet komolyabb következményei is lesznek.
2010. jún. 7. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha attól félsz, hogy komoly a dolog, méginkább menyél el, mert ha nem mész, akkor csak komolyodni fog. És ha megtudod, mi a bajod, legalább nem kell tovább félned. Ráadásul a nőgyógyásznak mindennaposak az ilyen esetek, nem kell félned.
2010. jún. 7. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:

"És ne csak azt irjátok h menjek orvoshoz"

Ne haragudj, de mégis mit vársz. A vak is látja, hogy nem normális dologról van szó, ha fehér cucc meg vér jön belőle...

Félsz, hogy nagy bajod van...attól nem félsz, hogy ha nem mész el orvoshoz, akkor még nagyobb lesz: Ne legyél már ilyen felelőtlen.

Csomó olyan betegség van, amit ha időben kezelnek simán elmúlik...de ha halogatják, akkor komolyra fordul...nehogy veled is ez történjen.

Azonnal keress fel egy orvost.

2010. jún. 7. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz nem vagy elég bátor,hogy orvoshoz menj,de ahhoz igen,hogy vadidegenek tanácsait vakon megfogadd,azt sem tudva,hogy valóban ugyanaz-e a bajotok vagy sem.Ha azt mondják kenj rá ecetet fussd körbe a házat és igyál meg minden este fél liter sós vizet,akkor inkább megteszed,minthogy szakemberhez fordulj,aki LÁT is téged,látja és tudja,hogy mi a probléma és valóban HASZNOS kezelést tud javasolni.Az otthoni praktikáktól el is lehet patkolni.Menj el időben orvoshoz és minden megoldódik!
2010. jún. 7. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ha még ezután sem mész orvoshoz,akkor gratulálok!Ön nyert!(egy jó nagy kalap sz*rt!)

2010. jún. 7. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok.

Tényleg ijesztő lehet számodra, és félsz, hogy ezt a félelmed a nőgyógyász beigazolja. Nyugodj meg. Menj el, készülj fel és gondolj arra, hogy lehet csak egy egyszerű kis kezelés vagy gyógyszer helyre hozza. Amúgy tényleg fura nekem, hogy egy ilyen elváltozás miatt nem mész el orvoshoz megnézetni. Mert oké, hogy ha valami új anyajegy szerű jelenne meg, vagy pirosasabb lenne a színe pl. a kisajkadnak, ilyenekért szerintem meg sem fordulnának, de hogy már váladékozik meg fáj...azért a fogorvoshoz is elmész, ha fáj a fogad, és onnantól leszärod, hogy konkrétan mi a baja. Fáj, és ezt orvosolni kell!

2010. jún. 7. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
ááááááájjjjóójj
2010. jún. 7. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!