Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiú 13 a lány 20 és lefeküdnek, akkor a rendőrség mit tehet? Kit és mivel büntetik?
Figyelt kérdés
és még egy kérdés:
Meg lehet erőszakolni egy fiút? Hogyan?(nem úgy, hogy a srácot seggbekurják xD) Ha pl. kikötözik és úgy csinálják, a srác akarata ellenére az már az? ÉS még mi?
2010. jún. 7. 12:25
11/14 A kérdező kommentje:
Van pasim és szeretjük egymást köszönjük ^^
Hát szerintem akkor se túl normális egy 13 éves fiúnak egy 18 évessel járni. Az öcsém hajlamos túlságosan is beleszeretni lányokba, de egy 18 évesnek nemhiszem, hogy túlsokat jelentene. IGazából nemhiszem, hogy szerelmes lenne a csaj, az öcsém viszon igen.
De hát őbaja..-.-" Csak kiváncsi voltam mik lehetnek..
2010. jún. 7. 15:47
12/14 A kérdező kommentje:
20* bocsi ^^ hirtelen nagyon belekavarodtam, én vagyok 18
2010. jún. 7. 15:48
13/14 anonim válasza:
igen, büntethetik a lányt, akár volt erőszak akár nem, mert egy lefeküdt egy 14 év alattival. ezt pedofíliának hívják :D
14/14 anonim válasza:
Tehát meg akarod dugni a "fogadott öcsédet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!