Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta fekudjunk le es utana majd alakul a dolog. Ha lefekszek vele utana mire szamitsak szerintetek? 18/L
Azt mondta utat kell adni az erzeseknek utana alakul meg ilyenek. Meg hogy mit kéretgetem magam....tiszta bolond. Vajon ha lefekszek vele utana milesz?
En nagyon bele vagyok esve de ő .....
Mire számíts?
Semmi jóra:
- csalódásra
- bűntudatra
- azt fogod érezni, hogy kihasznált
- ő meg előadja ezt majd egy újabb lánynak
Igaza van a többieknek.
Én meg csak fogom a fejem, hogy mivé lett a világ... mindig is voltak és lesznek olyan emberek, akik csak a szexre mennek, de hogy manapság már az ágyban kell kezdődnie az ismerkedésnek, az azért sok.
Hát ahogy mondta, majd alakul, szex után vagy otthagy, vagy nem ¯\_(ツ)_/¯
Magyarul ha nagyon belé vagy esve, akkor ne menj bele, mert nagy eséllyel ott fog hagyni, és akkor össze fogsz omlani, hogy csak kihasznált.
Ne menj bele
32 N
Ja és ez csak duma, majd utána alakul. Nekem ugyanígy előadta magát az "úriember" majd alakul a szex után, hogy lesz szerelem, vagy sem.
Szánalmas. Én elküldtem melegebb éghajlatra.
Ugye gondolom előtte előadta magát hogy milyen figyelmes, kedves stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!