Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb lány/nő miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány/nő miért gondolja azt, hogy ő mindenkinek tetszik?

Figyelt kérdés
Vagy legalábbis minden hímnemű meg akarja dugni...
2018. febr. 5. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Ezt csak a férfiak gondolják így. A nők többsége valójában elégedetlen magával és nem is érti, miért udvarolnak neki a férfiak. (amelyiknek meg nem, mert túl visszahúzódó, az meg van róla győződve, hogy ő senkinek sem kell)

Nem véletlen, hogy a nőknél szokott kialakulni anorexia és egyéb betegségek. Belenéz a tükörbe és egy csúnya, kövér nőt lát, hiába negyven kiló. A nők egy jókora része testképzavarral küzd és negatív önértékeléssel. A fiúk már gyerekkortól sokkal inkább elfogadják a testüket.

2018. febr. 6. 06:00
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem vannak, akik így gondolják, s vannak, akik nem. Én nem. Csak azt gondolom, hogy mindig voltak és vannak a környezetemben olyan férfiak, akiknek tetszem, de olyanok is, akiknek más a zsánerük. Főleg mostanában inkább a barna hajú-barna szemű lányokat szeretik, én meg a germán típus voltam világ életemben, (szőke haj, világos zöld szem)
2018. febr. 6. 09:25
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Mert valahogy mindig az a vége, hogy ha hagynám, levarrna a legtöbb férfi, akivel valaha dolgom volt.
2018. febr. 6. 09:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem gondolom ezt. Hatalmas teljesítménynek tartom magamtól, hogy huszonévesen eljutottam oda, hogy elhiszem, hogy a saját páromnak bejövök.

Azt tudom, hogy sok "hímnemű" megdugna, de nem azért, mert tetszek nekik, hanem mert fizikailag alkalmas vagyok rá, van hüvelyem, és ez sokaknak már elég.

2018. febr. 6. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!