Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már a barna hajú kis mellű nők tetszenek a pasiknak?
Figyelt kérdés
Több pasitól ezt olvastam. Egy szőke,nagy mellű már nem jó?:(2018. febr. 4. 17:46
11/20 anonim válasza:
Ha valaki a mell méreted miatt jön össze veled attól ne remélj sokat..
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2018. febr. 4. 18:29
14/20 A kérdező kommentje:
13: Nem provokatív,meg kamu...Ha nem tetszik görgess tovább,ennyi.
2018. febr. 4. 18:41
15/20 anonim válasza:
Vajon akinek ilyen stílusa van az miért nem kell a pasiknak?Hmm.. nem is tudom :)
16/20 anonim válasza:
Több pasi nem egyenlő minden pasival, bár az is igaz, hogy nálam a barna hajú, barna szemű nők a zsánerek, kis mellekkel és mediterrán -kicsit kreolosabb bőr- beütéssel.
17/20 anonim válasza:
Én akkor lehet kivétel vagyok,mert nekem tetszik!
18/20 anonim válasza:
Jaj, nagyon remélem! :)
De szerintem a szőke hajű nők is éppen annyira kedveltek!
19/20 anonim válasza:
Hidd el ha egy szep szoke nagymellu no megjelenik barhol nem marad megbamulas nelkul es partner nelkul sem :D szoval relax babe
20/20 anonim válasza:
Így volt ez régebben is, nekem pl sohasem tetszett a szőke nagymellű - de ha megkérdeznél a nagymellű az igen.
Viszont a három komoly kapcsolatomban egyik se volt igazén nagy mellű - hát ennyi a közvéleménykutatás értelme :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!