Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőknek miért könnyebb az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek miért könnyebb az élet?

Figyelt kérdés

Ezt egy nő irta: "Mi lányok bármikor találunk szexre pasit."

De egy pasi az nem fog találni szexre nőt csak pénzért.

2018. febr. 4. 08:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
"Hmm, akkor ha minden nő erre vágyik," - Szivi, hol írtam én azt, hogy MINDEN NŐ erre vágyik? ÉN erre vágyom, más nők nevében meg nem nyilatkozok. Egyébként jelenleg is egyedülálló vagyok, mert nem kell olyan, akivel nem működik hosszú távon, a szexkapcsolat pedig nem vonz, pedig arra biztos, hogy bármikor kapnék valakit.
2018. febr. 4. 10:05
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

Pontosítani kéne, szexuális szempontból a 18-35 év közötti nőknek az állati könnyű? Kérdező!

Gondolom nem 60 éves nőkre gondoltál :D

2018. febr. 4. 10:13
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

"Hmm, akkor ha minden nő erre vágyik, akkor vajon miért mindig azokat a pasikat akasszátok le, akikkel egy-két alkalmas szexen kívül sok mindent nem lehet kezdeni (főként mivel a másik 3 milliárd nő is velük akarja ugyanezt?)"

Azért, mert ahelyett, hogy mennének és leszólítanának minket a boltban, az utcán, bárhol, ahelyett itt nyavalyognak, hogy nem találnak nőt... Tudom... jön a következő kifogás: dehát a nők már zaklatásnak veszik.../ronda vagyok, semmi esélyem.../nincs BMW-m/csóró vagyok/a nők a kopasz, kigyúrt, arrogáns, börtönviselt, bunkó csávókat szeretik...

2018. febr. 4. 10:13
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
#10 ez az ösztönük, amit ennyi millió év után is csak kevesen tudnak legyőzni. Az ember is csak egy állat, így a nőstény az alfahímet keresi, de mivel fejlettebb állat, ezért a hím megranulta elszínészkedni az alfahím szerepet.
2018. febr. 4. 11:04
 15/20 he84 ***** válasza:
Hát azt nem hiszem, hogy a férfiak csak szex miatt bármilyen külsejű lányokkal lefeküdnének. A csúnyákkal nagy eséllyel nem, mert a legtöbb férfinak sajnos jobban számít a külső, még akkor is, ha nem párkapcsolatot akarnak épp. Szóval az nem igaz, hogy a csúnyább lányok is találnak bármikor szexre férfit, mert a férfi nem fogja bevállalni a nő csúnya külseje miatt. Bár az igaz, hogy én inkább átlagos felé közelítek, de az alatt is vagyok egy kicsivel, meg még 1-2 ilyen-olyan dolog, de ezt nem részletezem. Na meg én nem az a típus vagyok, aki csak úgy hamar bárkivel lefeküdne. Nem a külső miatt, hanem egyszerűen csak úgy random idegenekkel nem fekszem le, meg olyanokkal se, akiket alig ismerek. Én elég sokféle külső jellemzőt elfogadok, nekem a belső sokkal inkább számít. És egyetértek kérdezővel, vannak érzelmes férfiak is, ez részben saját tapasztalat. Egy régi jó barátom is egy ilyen férfi, aki inkább érzelmek alapján cselekszik ilyen téren, de ritkán megesik vele, hogy keveset kedvből is hajlandó erre-arra attól függően, de azon belül nem igazán van nála maga a szex. Az pedig nem igaz, hogy a nők nem szeretik az érzelmes férfiakat. Jó néhány nő pont az ilyet szereti jobban, köztük én is.
2018. febr. 4. 12:34
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

azt mondja az élet. :D

aztán kiderül, hogy az élet alatt a szexet érti, aztán azt mondja ő érzelmes, nem csak szexet akar. aha. :D

2018. febr. 4. 12:51
 17/20 anonim ***** válasza:
8%

nem csak szexre könnyebb a nőnek, hanem úgy párkapcsolatra is, hiszen van egy felhozatal akik közül VÁLOGATHAT. Míg a férfi próbálkozik egy rakás nőnél és ESETLEG ha nagy szerencséje van, több nő is vevő rá, és akkor van választási lehetősége, ahol annyi nő közül válogathat, mint amennyi férfi próbálkozik be kb naponta egy nőnél.

Na meg ugye megfelelő adottságokkal a nőknek a munkahelyen is könnyebb, mert a férfiak elnéznek nekik sok dolgok ;)

Házasságból is a nő jön ki jól, és vannak munkakörök amiket szinte kizárólag nők tölthetnek be (óvodai dolgok, HR, stb).

2018. febr. 4. 15:05
 18/20 anonim ***** válasza:
76%

"nem csak szexre könnyebb a nőnek, hanem úgy párkapcsolatra is, hiszen van egy felhozatal akik közül VÁLOGATHAT. Míg a férfi próbálkozik egy rakás nőnél és ESETLEG ha nagy szerencséje van, több nő is vevő rá, és akkor van választási lehetősége, ahol annyi nő közül válogathat, mint amennyi férfi próbálkozik be kb naponta egy nőnél."

Ez viszont nekünk sokszor teher, amikor minden nap próbálkoznak többen, és nem értik meg a nemet, egy minimális kedvességért már feljogosítva érzik amgukat a mi időnkre, szexuális ellenszolgáltatásainkra, hiába van párunk, vagy dolgozunk, vagy egyszerűen csak nem érdekel az illető.

"Na meg ugye megfelelő adottságokkal a nőknek a munkahelyen is könnyebb, mert a férfiak elnéznek nekik sok dolgok ;)"

Persze, tiszta jó érzés amikor az öregedő házas főnök a melleimet bámulja egész nap...Képzeld, nem. Ritka undorító dolog. Nekem ne nézzen el senki semmit, a munkahelyen értékelje a munkámat és ne a testemet.

"Házasságból is a nő jön ki jól"

Kivéve mondjuk a bántalmazó kapcsolatokat amiknek jelentős többségében nő az áldozat, vagy ha elválnak és a nő eltartottként anyagi biztonság nélkül marad, vagy ha egyszerűen nincs szüksége más pénzére

" és vannak munkakörök amiket szinte kizárólag nők tölthetnek be (óvodai dolgok, HR, stb)"

ja, és vannak munkakörök amiket kizárólag férfiak tölthetnek be (mérnök, informatikus). Tippelj melyikért fizetnek többet.

2018. febr. 5. 16:56
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

"és vannak munkakörök amiket kizárólag férfiak tölthetnek be (mérnök, informatikus)"

IT-s mérnök vagyok.

A korosztályomban gyakorlatilag 95% férfi.

A most jövő pályakezdő (gyakornok) korosztályban már kb 40%-50% nő. Nagyon nem igaz, hogy ez férfi szakma lenne manapság.

Azt meg, hogy a munkahelyi előrejutásért cserébe a főnököd a melleid nézi köszönd meg a "kolléganőidnek".

Ugyanis lehet, hogy te nem így akarsz előre jutni, de bizony mindig akad egy rakás kolléganő, aki igenis kihasználja ezt az előnyt, sőt, rá is játszik (Persze egy csomóan megszívják alaposan, mert amíg fiatalok, addig lehet abból élni, hogy az összes kolléga, és az összes főnök mindent elnéz egy dekoltázsra vetett pillantással, de 35 felett ez már ritkán működik önmagában).

2018. febr. 5. 17:40
 20/20 anonim ***** válasza:

" és vannak munkakörök amiket szinte kizárólag nők tölthetnek be (óvodai dolgok, HR, stb)" - Egy férfi is lehet óvóbácsi, ha erre vágyik, a HR meg nem is értem, hogy lenne női szakma. Csak mert jellemzően nők választják többen, attól még férfiak előtt is nyitott a lehetőség.

Mint ahogy a mérnöki szakma sem kizárólag férfiszakma, én nő vagyok és mérnök. Ráadásul most már a cégek is egyre inkább nyitottabbakká válnak, tehát egyre ritkább a nemek tekintetében a diszkrimináció.

Oké, katolikus pap mondjuk nem lehet nő, és apáca sem lehet férfi...

2018. febr. 5. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!