Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek miért könnyebb az élet?
Ezt egy nő irta: "Mi lányok bármikor találunk szexre pasit."
De egy pasi az nem fog találni szexre nőt csak pénzért.
Pontosítani kéne, szexuális szempontból a 18-35 év közötti nőknek az állati könnyű? Kérdező!
Gondolom nem 60 éves nőkre gondoltál :D
"Hmm, akkor ha minden nő erre vágyik, akkor vajon miért mindig azokat a pasikat akasszátok le, akikkel egy-két alkalmas szexen kívül sok mindent nem lehet kezdeni (főként mivel a másik 3 milliárd nő is velük akarja ugyanezt?)"
Azért, mert ahelyett, hogy mennének és leszólítanának minket a boltban, az utcán, bárhol, ahelyett itt nyavalyognak, hogy nem találnak nőt... Tudom... jön a következő kifogás: dehát a nők már zaklatásnak veszik.../ronda vagyok, semmi esélyem.../nincs BMW-m/csóró vagyok/a nők a kopasz, kigyúrt, arrogáns, börtönviselt, bunkó csávókat szeretik...
azt mondja az élet. :D
aztán kiderül, hogy az élet alatt a szexet érti, aztán azt mondja ő érzelmes, nem csak szexet akar. aha. :D
nem csak szexre könnyebb a nőnek, hanem úgy párkapcsolatra is, hiszen van egy felhozatal akik közül VÁLOGATHAT. Míg a férfi próbálkozik egy rakás nőnél és ESETLEG ha nagy szerencséje van, több nő is vevő rá, és akkor van választási lehetősége, ahol annyi nő közül válogathat, mint amennyi férfi próbálkozik be kb naponta egy nőnél.
Na meg ugye megfelelő adottságokkal a nőknek a munkahelyen is könnyebb, mert a férfiak elnéznek nekik sok dolgok ;)
Házasságból is a nő jön ki jól, és vannak munkakörök amiket szinte kizárólag nők tölthetnek be (óvodai dolgok, HR, stb).
"nem csak szexre könnyebb a nőnek, hanem úgy párkapcsolatra is, hiszen van egy felhozatal akik közül VÁLOGATHAT. Míg a férfi próbálkozik egy rakás nőnél és ESETLEG ha nagy szerencséje van, több nő is vevő rá, és akkor van választási lehetősége, ahol annyi nő közül válogathat, mint amennyi férfi próbálkozik be kb naponta egy nőnél."
Ez viszont nekünk sokszor teher, amikor minden nap próbálkoznak többen, és nem értik meg a nemet, egy minimális kedvességért már feljogosítva érzik amgukat a mi időnkre, szexuális ellenszolgáltatásainkra, hiába van párunk, vagy dolgozunk, vagy egyszerűen csak nem érdekel az illető.
"Na meg ugye megfelelő adottságokkal a nőknek a munkahelyen is könnyebb, mert a férfiak elnéznek nekik sok dolgok ;)"
Persze, tiszta jó érzés amikor az öregedő házas főnök a melleimet bámulja egész nap...Képzeld, nem. Ritka undorító dolog. Nekem ne nézzen el senki semmit, a munkahelyen értékelje a munkámat és ne a testemet.
"Házasságból is a nő jön ki jól"
Kivéve mondjuk a bántalmazó kapcsolatokat amiknek jelentős többségében nő az áldozat, vagy ha elválnak és a nő eltartottként anyagi biztonság nélkül marad, vagy ha egyszerűen nincs szüksége más pénzére
" és vannak munkakörök amiket szinte kizárólag nők tölthetnek be (óvodai dolgok, HR, stb)"
ja, és vannak munkakörök amiket kizárólag férfiak tölthetnek be (mérnök, informatikus). Tippelj melyikért fizetnek többet.
"és vannak munkakörök amiket kizárólag férfiak tölthetnek be (mérnök, informatikus)"
IT-s mérnök vagyok.
A korosztályomban gyakorlatilag 95% férfi.
A most jövő pályakezdő (gyakornok) korosztályban már kb 40%-50% nő. Nagyon nem igaz, hogy ez férfi szakma lenne manapság.
Azt meg, hogy a munkahelyi előrejutásért cserébe a főnököd a melleid nézi köszönd meg a "kolléganőidnek".
Ugyanis lehet, hogy te nem így akarsz előre jutni, de bizony mindig akad egy rakás kolléganő, aki igenis kihasználja ezt az előnyt, sőt, rá is játszik (Persze egy csomóan megszívják alaposan, mert amíg fiatalok, addig lehet abból élni, hogy az összes kolléga, és az összes főnök mindent elnéz egy dekoltázsra vetett pillantással, de 35 felett ez már ritkán működik önmagában).
" és vannak munkakörök amiket szinte kizárólag nők tölthetnek be (óvodai dolgok, HR, stb)" - Egy férfi is lehet óvóbácsi, ha erre vágyik, a HR meg nem is értem, hogy lenne női szakma. Csak mert jellemzően nők választják többen, attól még férfiak előtt is nyitott a lehetőség.
Mint ahogy a mérnöki szakma sem kizárólag férfiszakma, én nő vagyok és mérnök. Ráadásul most már a cégek is egyre inkább nyitottabbakká válnak, tehát egyre ritkább a nemek tekintetében a diszkrimináció.
Oké, katolikus pap mondjuk nem lehet nő, és apáca sem lehet férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!