Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Járnátok egy olyan nővel, akinek nincs hüvelynyílása?
Az impotenciás kérdés ihletett meg.
Azt hiszem, ez így kb ugyanaz. Tehát képtelen a nő vaginális közösülésre.
Kisebb gondom is nagyobb most ennél közel 39 °C-os lázzal, de azért igyekszem érdemben válaszolni :)
Ha tökéletes harmónia lenne köztünk és minden más módon ő is megpróbál kielégíteni, akkor miért ne? De ehhez tényleg nagyon kell klappolnia a személyiségünknek.
Ugyanmár,képzeld vannak férfiak akik szeretik a prosztatamasszázst,meg olyanok is akiknek az öklendezős szopatás kimondottan visszataszító.
Úgy állítod be mintha muszáj lenne tenned bármit is amit nem szeretnél!
De, sajnos igen. Nagyon szeretem a szexet, rá lehet venni minden bolondságra, minden pózban, stílusban és helyen. És mégis rengeteg férfitől, akivel ez szóbajött, megkaptam a szájhúzogatást, mert a mélytorok és az anál nálam tabu. Mert fáj, mert undorodom tőle, mert nem szeretem. Pontosan úgy, ahogy belém akarták erőltetni a fogamzásgátlót is a párjaim, meg mindig bszogatták a segglyukamat, akkor is, mikor azt mondtam ezredszerre, hogy nem és vedd el onnan a kva ujjad, mert letöröm.
76% 78%
Nekem inkább abból van elegem, hogy kb. betegesen lenézően pofáznak a nőkről, ilyenek-olyanok a nők, de közben itt bőgnek folyamatosan ezek szerencsétlenek, hogy brühühühü miért nincsen barátnőm?
Teóriákat állítanak fel, mindenki hibás, csak ők nem, mama pici agyondicsért fiai.
Nyilván ezt a 64% és tsai nyomikra értem, nem a normálisabbakra, akik ugyanúgy undorodnak ezektől. Pofáznak, hogy jaaaj menstruáló nők, közben ugyanazt a picsogást folytatják évek óta, mint valami óvodás kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!