Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma a mekibe odajött hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma a mekibe odajött hozzám egy mentálisan serült ember es elhívott randira, ennyire ronda lehetek?

Figyelt kérdés

(nincs e' betűm, sorry)

Mindenki általában a saját szintjen próbálkozik, nem?

21l

2018. febr. 2. 00:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Sose másokon keresztül ítéld meg magad... mármint, hogy ki próbálkozik be nálad. Velem is történt már olyan, hogy nem velem azonos " szintű" csaj gondolt egy merészet. Nincs ezzel gond, kuncogtam magamban és finoman leépítettem.
2018. febr. 2. 09:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz körbe a világban milyen emberek vannak együtt kikkel.
2018. febr. 2. 09:28
 13/19 anonim ***** válasza:
74%
Neked sincs egy deka önbizalmad se! Nem, ez nem azt jelenti. Ez azt jelenti, hogy megtetszettél neki, s mivel ők valószínű nem úgy érzékelik a valóságot, mint mi, ezért több bátorságuk is van bármilyen téren. Én egyszer, mikor egy irodában dolgoztam, ügyfelekkel, jött egy autista, nyomorék srác, és folyton nézett, mosolygott. Ahelyett, hogy azon gondolkoztam volna, hű, de ronda vagyok, inkább viszonoztam a mosolyt, és boldogabbá tettem a napját. Elég nekik az ők bajuk.
2018. febr. 2. 09:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked nem az a bajod, hogy ő elhívott, hanem az, hogy más “normálisabb” srácok nem hívtak el téged...jól mondom?

Másképp nem akadnál ki ezen ennyire.

Ha egy szép, magabiztos nővel történne ez, akkor csak kacagna rajta és nemet mondana. Te meg ezen feszengsz, vajon miért?

2018. febr. 2. 09:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Mit mondjak.

Te sem vagy mentálisan százas, ha ettől függ az önbizalmad.

22/N

2018. febr. 2. 10:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Nálad már csak az volt gázabb aki egyszer abból jött rá hogy csúnya, hogy nem engedik áz az autósok a zebrán- hisz a jó nőket mind átengedik hogy közben nézhessék...

Velem is próbálkozott már retardált, öreg, sőt nyomorék is, utóbbi olyan szinten hogy kb úgy mentettek ki tőle. Beszorított az elektromos kocsijával a sarokba, én meg egyrészt nem szokásom, másrészt a munkahelyemen nem tehetem meg hogy bunkó legyek, így csak kényszeredetten mosolyogtam, és örültem hogy a 2 szék amit magam elé húztam feltartja...

Mégsem érzem magam rondának. Vannak ilyenek, tudni kell kezelni. A többség azért veszi az adást hogy nem pálya.

2018. febr. 2. 10:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

#11 Nem velem azonos szintű? Nevetséges vagy. Ez milyen undorító felfogás már, hogy nem azonos szint. Ha nem tetszik, nem vonzódsz hozzá, akkor természetesen vissza lehet utasítani, de ez a szintezés primitív felfogásra vall. Honnan tudod, te milyen szinten vagy? Lehet, hogy valakinek te vagy mélyen szinten aluli.

Kérdező, nem akart rosszat az az ember, aki odament hozzád. Hülyeség ebből konzekvenciát levonni magadra nézve. Kedvesen vissza kell utasítani, és ennyi.

2018. febr. 2. 11:53
 18/19 A kérdező kommentje:
Miert erkezett erre ennyi válasz?
2018. febr. 2. 15:12
 19/19 anonim ***** válasza:
58%
mert egy mentálisan sérült embernek, nem elég egyszer elmondani valamit!
2018. febr. 3. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!