Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar, hogy a barátnőim közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy a barátnőim közül csak én nem csókolóztam még (? )

Figyelt kérdés

Nem középiskolások vagyunk, mielőtt valaki félreértene. 20/l :)

Kifejezetten kapcsolata még senkinek nem volt, buliban részegen vagy randin csattantak el azok a bizonyos csókok.

Ilyen lehetőségeim nekem is voltak, de nem volt kedvem olyan fiúhoz közel kerülni, akit alig ismertem, vagy tudtam, hogy nem lesz semmi komoly a dologból.

Mégis valahogy kicsit zavar, olyan "kimaradtam, kiközösítettek" érzés.

Különösen amikor előkerül ez a téma egy beszélgetés során, én mondok egy véleményt vagy viccet, amire csak az a válasz "Ohh, de ezt te honnan tudod/tudhatnád?"

"Miért, van tapasztalatod?"

Fenti élményeket nem bánom, hogy inkább kihagytam, de mégis zavar mikor mások az "orrom alá dörgölik" ezt.

2018. jan. 29. 02:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem így értettem, nem piszkálnak vele egyátalán alapesetben.

Csak ha mondok egy véleményt ilyen témában pl.Lehet nem kellett volna ezt vagy azt, mondjuk első talalkozasnál túl közelkerülni, mert talán nem veszi majd komolyan az illető.

Akkor válaszként mondják néha.

2018. jan. 30. 23:26
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Ez az oldal nem semmi sok fiú prostihoz megy mert mèg szűz 20 èvesen. A lány még nem nyelvezett. Egy csók semmi se szerintem. Pillanat hevében elcsattan. Nem lehet belőle baba vagy nemi baj, max herpesz....
2018. febr. 3. 11:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Engem az zavar, hogy sokan nem a kérdést fogalmazzák meg a kérdésben, hanem odatesznek egy állítást, és zárójelbe betesznek egy kérdőjelet, mert kéri a gyk. Ha normális választ kérsz, akkor kérlek, tisztelj meg bennünket azzal, hogy rendesen megfogalmazod azt, amire kíváncsi vagy!

Amúgy meg én úgy látom, hogy egyáltalán nem az zavar téged, hogy nem csókolóztál még, ezt simán el tudnád fogadni, hanem az, hogy a barátnőid ezt az orrod alá dörgölik, és az ilyen szituációkat te nem tudod kezelni.

Innentől kezdve már az a kérdés, hogy: "Hogyan kezeljem a barátnőimet olyan helyzetekben, amikor az orrom alá dörgölik, hogy ők már csókolóztak, én meg még nem?"

Erre jöhetnek frappáns hárítómondatok, amik elveszik az élét ennek a fricskának, illetve ha normálisak a barátnőid, akkor ezt azért egy idő után meg lehet velük beszélni.

Egyik ilyen megközelítés lehet az, hogy azt hiszik, nagyon megváltoztak attól, hogy összedörzsölték valakikkel a szájukat, pedig emberileg egy cseppet sem változtak, csak megmutatkozott, hogy mennyire felsőbbrendűségi érzésük tud lenni egy semmiség miatt.

Esetleg hozzá lehet tenni, hogy te nem kérsz olyan barátságból, amiben egy csók vagy szex vagy bármi a belépő, és olyanból se kérsz, amelyikben nincs kölcsönösen alapvető tisztelet, tapintat és empátia a barátnők között.

Onnantól, hogy ezt kimondod, szerintem látják, hogy ezzel nem tudnak rád hatni, márpedig a hatás miatt csinálják, mert van abban valami perverz élvezet, ha a másikat zavarba hozzák, megalázzák, és itt te lógsz ki a sorból. Most ők többnek képzelik magukat, mert bennük ez nagyon régóta komplexust okozott, amitől úgy érzik, hogy most megszabadultak, de valójában ez egy illúzió, és csak azzal szemben tudják ezt hangsúlyozni, aki(k) még a kerítés túloldalán van(nak). Egyfajta elégtétel ez a saját szorongásukért, holott eleve nem kellett volna csak ettől kevesebbnek érezniük magukat. Más miatt viszont érezhetnék, de annak nincs köze a szexhez.

2018. máj. 11. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!