Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 évesen korombeli barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesen korombeli barátnőm van, de folyamatosan a 18 éves lányok indítják be a fantáziámat. Beszélgetek velük, keresem a társaságukat állandóan. Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Tudom alapból az is - pont, hogy kapcsolat mellett ilyesmire vágyom.
2018. jan. 25. 14:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Komoly gondok vannak nálatok.

Érzi, hogy szereted őt és vonzónak tartod? Pl főzés közben, vagy random megölelgeted nagyon? Vagy amikor ránézel, látja a szemedben, hogy szép és szereted őt?

Menjetek el valami olyan helyre, ahol jól érzitek magatokat és előjön, hogy mennyire is szeretitek egymást.

Bókolj neki, légy figyelmes, a szex ne legyen elvárás, ha sor kerül rá, imádd őt és legyen ő a legcsodálatosabb nő számodra a földön és érezze is ezt.

Ilyen körülmények között nekem sokkal több kedvem van a szexhez. A barátom minden egyes pillanatban arra törekszik szex közben, hogy jó legyen nekem.

Folyton törekszünk arra, hogy törődjünk a másikkal, napról napra jobban szeretjük egymást. És sok meló van benne.

Ha elkezdesz tenni azért, hogy jobb legyen barátnőddel, akkor egy idő után automatikusan javul minden, ő is jobban odateszi magát, mert lesz hozzá kedve, mert látja, hogy megéri és jól érzi majd magát.

23 N

2018. jan. 25. 15:43
 22/25 anonim ***** válasza:
Miért nem cseréled le a csajod egy 18 évesre?
2018. jan. 25. 15:50
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott a barátnőd, hogy találhasson olyant, aki értékeli. Minek vagytok eggyütt? Te sem indítod be a barátnődet, ő sem téged. Valószínűleg ő is másokról álmodozik.
2018. jan. 25. 16:45
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is 18 voltam,mikor összejöttem az akkor 25 éves párommal. A koromnak köze nem volt ahhoz, hogy járni kezdtünk. Lehettem volna 25 is, ugyanúgy szeretett volna. Amúgy is egy 25 éves nő még nagyon fiatal. Veled vannak problémák. Persze nyilván nem vonzódsz a barátnődhöz, ő se hozzád. Szakítsatok. Csak ezt ne a korára fogd. És ne hidd hogy minden 18 éves lány csak szexet akar, mert nagyon nem.
2018. jan. 25. 17:15
 25/25 anonim ***** válasza:
Szomorú olvasni, amit írsz. Örülhetnék, mert itt a gyk-n kb. százszor leírtam már, hogy ez a természet törvénye, hogy a férfiak később érnek, de nem tesz boldoggá, hogy íme itt egy újabb bizonyíték. Rossz látni egy kapcsolat haldoklását, mert azt hitték ők kivételek lesznek, aztán mégsem. De pont ezért ne emészd nagyon magad, mert ez sokakkal megtörténik. Kb. 30-tól számít a férfi férfinek, addig inkább fiatalember, ifjú, a nő meg 25-től már igazi nő. Ez a dolog olyan, mint az évszakok váltakozása. Rossz a hideg meg a sötét, de VAN. Bánkódhatunk, moroghatunk, de akkor is van, ezért inkább alkalmazkodni kell hozzá, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy te fiatalabb párt keresel, a barátnőd meg idősebbet. Problem solved.
2018. jan. 25. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!