Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám találhat? Mit csináljak?
2 éve elköltöztem a barátomtól , mert lelkileg és testileg is bántalmazott. Titokba elköltöztem , úgy voltam vele csak minél messzebb töle. Kiderült, hogy terhes vagyok a volt páromtól. Azóta megszületett a gyönyörű kislányom , rendbe jöttem anyagilag és lelkileg is.
Az egy éves kisbabámmal sétáltam haza az orvostól, mikor pont szembe jött velem a volt párom.
Úgy tett mintha nem történt volna semmi, boldogan köszönt nekem és megakart ölelni. Én belerúgtam és amilyen gyorsan csak tudtam elfutottam karomba a babámmal. Ez egy hete történt azóta félek kimenni az utcára, a boltba is úgy megyek le hogy egy folytába a hátam mögé nézek.
Félek és féltem a gyerekemet ettöl a szörnyetegtől.
Mit csináljak? Szóljak a rendőrségnek? Vagy megint meneküljek?

OMG!
Csodálkozol, ha már nem beszlgetni akar megkeresni, hanem azért, mert tartozik neked egy visszarúgással?
Szegénykém, még te vagy az üldözött, aki bújkálni kényszerül...
.
Él még nagymamád?
Meséld neki, ő mindent elhisz kisunokájának.

5!
Elég eletszerutlen, hogy miután valaki kilepett egy x ideig tartó bántalmazo kapcsolatból, gyerekkel a karján csak úgy belerúg abba, aki anno bántalmazta.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!