Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találhatok olyan lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok olyan lányt aki szeretne a iskolák után pár hónapra, vagy akár évre is elindulni pár ezer forinttal "világgá"?

Figyelt kérdés

Akár örökre, akár nem. :) Sehol se találok ilyen lányt, és nem a személyemmel van a probléma. :)

19/f

2010. jún. 5. 22:07
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
kár. :) Mindenesetre biztos van, de eddig csak hagyományos módon ismerkedéssel derítettem fel, ugye nem sok sikerrel. Most megpróbálok célzotan keresni, amihez nem túl sok segítséget adtatok. :D bár legalább tudom h vannak ilyen lányok. :)
2010. jún. 5. 22:58
 22/31 anonim ***** válasza:

Én lelépnék bármikor ha lenne ilyen ismerősöm, ismeretlennel szerintem kevesen indulnának el

19L

2010. jún. 5. 23:09
 23/31 anonim ***** válasza:

háát ha gondolod én nagyon szívesen imádom az új embereket + a helyeket 17/l

régebben én is gondolkoztam ezen csak egyedül nem akartam menni a barátaim meg ilyenben nem lennének benne pedig ku**a jó lenne:D

2010. jún. 5. 23:14
 24/31 A kérdező kommentje:

23:09: mint mondtam h ismeretlennel én sem indulnék el. :) természetesen előtte nem árt ha jól ismered az adott embert, elvégre csak benne bízhatsz mert egy idegen országba vagy.

23:14: írtam privátot. :)

2010. jún. 5. 23:51
 25/31 anonim ***** válasza:

én megértelek.

iskolák után majd el is indulok. ha kell, egyedül.

21/L

2010. jún. 6. 00:02
 26/31 A kérdező kommentje:

na nemár, társaságban azért csak jobb. :) kitudja, amikorra oda kerül a sor hányan leszünk. :)

írj privit. :)

2010. jún. 6. 00:04
 27/31 anonim válasza:

háát azt nem tom hol találsz de én totál rá vok izgulva a témára.:D.

imáádok utazni és sokfelé szoktam járni akár egyedül is mert feltalálom magam :D.

sok rokonom él mindenfele van olyan akit még sose láttam kb de hát pofátlanul bejelentkezek oda.

így voltam kint angliában,prágában nemsokára megyek jordániába és gyűjtöm a pénzt usára.:). erre rakom félre az egyetemi ösztöndíjamat meg a munkából bejövő pénzt.:).hálisten szüleim nem parálnak azon h egyedül vonatozok/repcsizek olyan messzire. de sajna a barátaim nem túl vevők a témára.másra szívesebben költenek.:(.pedig nincs annál jobb mint más kultúrákat megismerni meg új embereket.ha utazol ajánlom svájcot és szarajevót.qrva szép mindkettő.illetve abszolút kedvencem montenegró és persze olaszország.tényleg még pár hét és megyek olaszba először családdal aztán ott is maradok még egy darabig,nemtom micsinálni de majd találok vmi melóót.

áá bocs h ezt így leírtam ide de imáádok utazni :DDD.

sok sikert neked rem megtalálod azt akivel utazni szertnél :))))

2010. jún. 6. 09:25
 28/31 anonim válasza:
ja és 19/L
2010. jún. 6. 09:26
 29/31 anonim ***** válasza:

én mennék, de csak 16 vagyok (=szülői engedély nélkül nem engednek át a határon), és amugy is vannak terveink a nyárra, de ha 2 év múlva megkeresel ugyanezzel, én benne vagyok. nem vagyok kényeskedő, tudok főzni, mosni, takarítani, elalszom egy kartondobozban is (volt már rá példa xD), szóval majd két év múlva:D

neked meg sok sikert és kalandot! :)

16/L

2010. jún. 6. 18:20
 30/31 anonim válasza:
áll még a dolog?:D 21/L
2012. febr. 8. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!