Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van nála így, hogy ő mindenből a drágát akarja, én viszont nem tudnám megvenni neki ezeket?
Elkezdtem beszélgetni/ismerkedni pár hónapja egy 22 éves lánnyal. Nagyon szimpatikus, és nagyon tetszik. Személyesen még nem találkoztunk, mivel én 3 műszakban dolgozom, és van köztünk egy kis távolság is, persze ez nem lenne gond. Csak sajnos észrevettem, hogy nagyon érdeklik az anyagiak. Komoly dolgokról is beszéltünk már, és akkor mondta hogy ő szeret jól élni, ha eljegyzésre kerülne a sor, ő szeretné ha a vőlegénye gyémántgyűrűt venne neki, de semmiképp ne egy kis gyémánt legyen benne. Ami a gyerekvállalást illeti, Stokke babakocsit akar, ha egyszer gyereke lesz. Azt is megjegyezte, hogy az összes eddigi pasija többmilliós sportkocsikkal szaladgált.
Na ez eddig jó, csak az a baj, hogy nekem nincs autóm. Nem tudok többszázezres babakocsit venni gyereknek. És 30-40 ezernél drágább aranygyűrűt sem tudok neki venni, gyémántgyűrűt félmillióért meg pláne nem. Ezeket tudja is, ahogyan azt is, hogy nem palotában élek, nem milliókat keresek havonta. Azt mondta ennek ellenére találkozna velem. Mennyi esélyem van így nála? Megéri egyáltalán találkozni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!