Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdődik a szex egy olyan kapcsolatban ami már nem a régi? Ahol sok a cirkusz stb? Nem tudom elkepzelni.
Mondjuk van egy nagy cirkusz utana minden a régi , azutan hogy kezdodik a szex?
Mit csinal a férfi vagy hogy kell ezt elkepzelni?
Lehet hogy bolond vagyok de nem ertem..
Volt hogy kiabáltunk egymással, jól megharagudtunk egymásra, aztán fél óra duzzogás után az egyikünk oda ment a másikhoz. Magához ölelte, vagy volt bocsánat kérés, vagy nem, vagy csak egy te olyan hülye vagy kijelentéssel vadul elkezdtünk csókolózni, aztán jött a szex.
Olyan is volt hogy csak feküdtünk egymás mellett, szintén bocsánatot kért az egyikünk ha belátta hogy hibázott, vagy csak elkezdtünk beszélgetni a dologról hogy ki hogyan látja, miért volt a vita, mi esett rosszul... Aztán a végén összebújás, simogatás, csókolózás, szex...
Amikor már a végét járta a kapcsolat, akkor meg kb annyi volt hogy átjössz este szexelni?
Ez volt a történet, azóta elváltunk.
Nagy cirkusz után szerintem nem törvényszerű a szex amíg helyre nem áll a lelki béke, legalább valamennyire.
Nő vagyok, a pasim tudja,hogy a lelkem össze van kötve a ..al, tehát esély nincs arra,hogy megbántva, duzzogva másfelé terelődjön a figyelmem. És fölösleges is ezen erőlködni.
Rövidebb-hosszabb idő után úgyis csak jön az a kibékülés, ami először a lelkivilágunkban megy végbe,aztán jöhet a csók és az ölelés.
Bár ezt egyéne válogatja. Van akinek annyira hiányzik a rendszeres szex,hogy félreteszi a sérelmet, vagy ép" így áll helyre a béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!