Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha a párotok amikor elmegy bulizni kb egy havonta-kéthavonta, mindig megeszik egy fél extasyt meg MDMA-t?

Figyelt kérdés
Ő azt mondja hogy így sokkal jobban átjön a zene...én teljes mértékben ellene vagyok , nincs jobb annál ha tiszta vagyok és teljes mértékben tudom élvezni a zenét.Miért nem lehet megállni, nem értem.

2018. jan. 21. 13:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
Biztos nem lennék együtt drogossal. Olyan gyorsan le lehet csúszni, hogy hihetetlen. Jön egy rosszabb időszak, egy hullámvölgy és már lent is van a gödörbe. Az meg nem érv, hogy bezzeg az xy is.
2018. jan. 21. 13:45
 12/18 anonim ***** válasza:
49%

ez nem olyan nagy dolog.

főleg,hogy 1db eki az nagyon minimál.

ilyen bulikon 3 eki meg egy kis speed szokott lenni a minimum.

2018. jan. 21. 14:23
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
MDMA az egy hatóanyag. Egyébként meg látszik, hogy fingod sincs az egészről. Olyan élményt ad az eki a zene mellé, amit az alkohol soha, és nem leszel tőle hülye, mint az alkoholtól. Bírom, mikor olyanok beszélnek olyasmiről, amiről fogalmuk sincs. Nyugodtan próbáld ki, semmi bajod nem lesz tőle. Én simán járnék a csajjal és be ekizbe szeretkeznék vele, leírhatatlan élmény. Az alkohol sokkal veszélyesebb drog, mint az eki, és mégis legális.
2018. jan. 21. 14:40
 14/18 A kérdező kommentje:
De van fingom róla, 10 éve én is használtam drogokat,de akkor 20 éves voltam.
2018. jan. 21. 14:57
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
Ismerek néhány fogyasztót, egészen széles skáláról (tehát mindenféle cuccról van most szó). Egy a közös bennük, mindegyik azt hangoztatja, hogy ő kordában tartja és nem szokott rá, mégis legközelebb ugyanúgy használja és soha nem sikerül megállnia egynek sem. És most 10 embernél többről beszélünk. Nekem egyébként nem lenne drogfogyasztó párom, szerencsére ő is elítéli, még jobban is mint én. Én nem magát a drogfogyasztást ítélem el, hanem ezeket, akik hangoztatják, hogy nem függők, aztán mégis (akár cigi, pia, ez, édesség, akármi függő). Nekem ezek az emberek akaratgyengék, ami egy kerülendő jellemvonás.
2018. jan. 21. 15:33
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem lenne függő, akkor nem lenne rá szüksége. Erős, összeszedett ember tudja jól érezni magát mindenféle szer nélkül is. Kinek kellene ilyen gyenge pár.
2018. jan. 23. 19:57
 17/18 anonim ***** válasza:
63%

Egy áldozatról van szó. Vagy ő nem szedi be a bogyót, vagy te nem fogsz panaszkodni miatta sehol.

Ha emiatt úgy érzed, hogy el kell válnotok, holott máshol nincsenek ilyen problémák, akkor gyerünk.

Viszont, én is szoktam ekizni, igaz nem havi rendszerességgel, csak ha fesztiválon vagyok, vagy egy hipernagy zenei kedvencem koncertjén. Szóval van hogy évekig nem csúszik le a molly, mégis érzem, hogy lelkileg bedobnék egyet.

Már amúgy nem lehet 2-3 bogyókat beszedni, a holland eki elég tisztává vált, már harmadolni kell egy tabit, felezésnél meg bereccsenhetsz. Emiatt veszélyes lehet, de inkább mdma legyeb benne, mint egyéb más veszélyes mellékfos.

És az, hogy efféle szerekhez nyúlnak, szerintem nem a "hülyèbb" ember szokása, diplomások is ugyanúgy használják.

A lényeg az, hogy lehet drogokkal, vagy anélkül is élni, az a fontos, hogy az embert ne ez határozza meg, és ne változzon rossz irányba a személyisége.

Az, hogy ez illegális, és ilyen határozottak vagytok, az csupán politika, esetleg 1-2 tényleg barom ember példája miatt van.

Sajnos a legtöbb ember könnyebben ítél el valakit, mint megért.

2018. febr. 4. 14:33
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2018. febr. 4. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!