Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a párotok amikor elmegy bulizni kb egy havonta-kéthavonta, mindig megeszik egy fél extasyt meg MDMA-t?
ez nem olyan nagy dolog.
főleg,hogy 1db eki az nagyon minimál.
ilyen bulikon 3 eki meg egy kis speed szokott lenni a minimum.
Egy áldozatról van szó. Vagy ő nem szedi be a bogyót, vagy te nem fogsz panaszkodni miatta sehol.
Ha emiatt úgy érzed, hogy el kell válnotok, holott máshol nincsenek ilyen problémák, akkor gyerünk.
Viszont, én is szoktam ekizni, igaz nem havi rendszerességgel, csak ha fesztiválon vagyok, vagy egy hipernagy zenei kedvencem koncertjén. Szóval van hogy évekig nem csúszik le a molly, mégis érzem, hogy lelkileg bedobnék egyet.
Már amúgy nem lehet 2-3 bogyókat beszedni, a holland eki elég tisztává vált, már harmadolni kell egy tabit, felezésnél meg bereccsenhetsz. Emiatt veszélyes lehet, de inkább mdma legyeb benne, mint egyéb más veszélyes mellékfos.
És az, hogy efféle szerekhez nyúlnak, szerintem nem a "hülyèbb" ember szokása, diplomások is ugyanúgy használják.
A lényeg az, hogy lehet drogokkal, vagy anélkül is élni, az a fontos, hogy az embert ne ez határozza meg, és ne változzon rossz irányba a személyisége.
Az, hogy ez illegális, és ilyen határozottak vagytok, az csupán politika, esetleg 1-2 tényleg barom ember példája miatt van.
Sajnos a legtöbb ember könnyebben ítél el valakit, mint megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!