Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30-as férfiak! Melyek azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak! Melyek azok a tulajdonságok egy nőben, amire azt mondjátok, hogy "Nem"?

Figyelt kérdés

Tulajdonságok, amik kizárják, hogy több alakuljon ki köztetek. Ismerkedésnél, randin, akárhol.

Kérlek írjatok 1-1 külső és belső jellemzőt is, ami leginkább ilyen. Ha nagyon nem tudtok választani, lehet több is. :D

2018. jan. 17. 22:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Nincs stìlusa nem érzem rajta,hoggy nő. Medvejárás...nem tud megjelenni,pl gázúl öltözködik.Szerintem egy nőnek kb 1000féle lehetősége van arra ,hogy jól nézzen ki,és 250 hogy gagyin. Belsőleg nem nőies aki nem tud viselkedni.
2018. jún. 20. 18:26
 22/28 anonim ***** válasza:
18%

"írjatok 1-1 külső és belső jellemzőt" - nem bájos :)

Ez egyszerre külső és belső jellemző is, és tömören megfogalmaztam a lényeget.

-Ha ránézek a csajra és kövér, vagy dohányzik, vagy tetoválva van, izléstelenre van festve a haja, hiányzik pár foga, na akkor tudom, hogy "Nem!"

-Ugyan ez a belsőre is jellemző, ugyanis ha ránézésre bájos a lány, akkor tapasztalatom szerint nem hisztis, nem önző, nem hazudozik, nem problémás.

27/F

2018. jún. 20. 20:11
 23/28 anonim ***** válasza:
66%

Külső: erősen molett;

Belső: áskálódó, ősbunkó stílust képvisel.

2018. szept. 14. 14:59
 24/28 anonim ***** válasza:
53%
22es! Osztom a véleményed a széttetovált lányokról,de manapság egyre több az.
2018. szept. 14. 16:31
 25/28 anonim ***** válasza:
53%
Luxusimádat, ami egyenesen aránylik a narancstudattal.
2018. okt. 2. 15:57
 26/28 anonim ***** válasza:
Ne legyen kövér meg plázacica, aztán 90%ban ez a két típus jön ügyet intézni a gyerekeivel. Biztos a kutyának se kellettek, azért van némelyiknek 3-4 gyereke.
2018. okt. 2. 16:35
 27/28 anonim ***** válasza:
20-as, ha neked a 65 kg kövér, hány kg a csinos neked? 35?
2018. okt. 2. 17:40
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
A legvisszataszítóbb szerintem az, amikor saját magának mond ellent. Például "én sosem viselkednék így ha lefogynék". Aztán lefogy, és pontosan olyan undokul viselkedik, ahogyan előtte mondta , hogy soha.
2018. okt. 2. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!