Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj, ha ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, ha ugy erzem, hogy gyatra a felhozatal lanyok teren az en korosztalyomban? 20/F

Figyelt kérdés
Roviden annyi, hogy: isntagram, facebook, pucsitas, csucsorites, Fluor Tomira nedvesedes.
2018. jan. 16. 10:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Ribik mindig is voltak és mindig is lesznek. Ez a társadalom rendje.

Felesleges ezen nyafiznod.

Ha a 30 körüliekkel jössz ki, akkor abban a korosztályban keress párt.

2018. jan. 16. 11:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem veled van a baj, tényleg így van szerintem. Huszonsok vagyok, de komolyan a tizenkevesek többnek néznek ki nálam sokszor:D Néha én szégyellem magam, hogy miért nem raktam fel a műszempillámat (hogy mi?)

De azért hidd el lehet találni még gyöngyszemeket.

De egyébként akkor milyen lányok jönnek be?

2018. jan. 16. 11:36
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem tudom, én 20/L vagyok, jónéhány velem egykorú barátnőm, lány ismerősöm van, de ez a facebook-instagram-fluor tomi kb nyolcadikban volt utoljára "menő" :D Én pl nem töltögetek fel magamról képeket facebookra, ugyanaz volt a profilképem évekig, soha nem posztolok semmit. Instagramra kb egy hónapja regisztráltam először, nincs fent rólam egy kép sem, pár ismeretterjesztő, fotós és macskás oldalt követek. Fluor Tomitól 13-14 évesen meghallgattam párszor a két kicsi legós számot, de már akkor sem hagyott bennem túl mély nyomot. Nem azért írom ezeket, mert én olyan hű de különleges lennék. Bőven az átlagba tartozom, csak olyan, mintha te csak azt az 1%-át látnád a lányoknak, akik instagramon pucsítanak :D Mondjuk megértem, ha egy srác nem igazán veszi észre a hozzám hasonló lányokat. Nem vagyunk túl feltűnőek a s*ggig kisminkelt, szűk mini ruhás instagram cicák mellett.
2018. jan. 16. 11:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Messzirol elkerulom a plazacicakat, pedig jonnenek.
2018. jan. 16. 11:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem veled van a baj, tényleg nagyon gyatra a felhozatal huszonéves nőkből.
2018. jan. 16. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
De ezek tényleg csak az extrovertáltak. Mi van az introvertáltakkal?
2018. jan. 16. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!