Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenétek egy házas férfival szex kapcsolatba?
Nem terveztem és nem akartam, de belementem és megbántam.
Hidd el, saját magadnak ártasz vele!
Nem
Leginkább mert hetero férfi vagyok... de hát ugye jó pénzért bármit 😃
Hogy valahogy tudjak válaszolbi érdemben is, arra a kérdésre válaszolok, hogy házas nővel szexkapcsolat-e?
Nahh most, én tudom magamról, hogy képes vagyok nem beleszeretni a másikba, vagy gyorsan kiszeretni belőle, ha nem menne.
Gyakori, hogy a biztos életüket nem adják fel a házas emberek egy gyütt-ment kalandocskáért. Minél idősebbek, annál inkább igaz ez. Tehát a legjobb ha fel tudsz készülni a legrosszabb eshetőségre, a viszonzatlanságra.
Szóval én fel tudok rá készülni, ezért belemennék a szexkapcsiba egy házas nővel.
Nem, ez az aljasság és erkölcstelenség netovábbja lenne. Fúj, tükörbe se tudnék nézni.
29/N
Nem. De meggyőződésem,hogy az is azt írja aki valamikor belesodródik majd egy ilyen kapcsolatba amire most azt mondja,hogy soha..
Tudatosan általában elkerüli minden nő az ilyen kapcsolatot, a sors hozza,hogy belesodródik és nem tud ellenállni.
A szexkapcsolat fura számomra, de két független ember között manapság akár természetes is.De foglalt pasival szexkapcsolatba bonyolódni...egyedülállóként gyilkos az érzelem kialakulása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!