Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kavargatni amíg össze nem szedi magát az ember?
Fordulóponthoz értem és kb. 1 évbe fog kerülni, amíg teljesen megváltoztatom a szokásaimat, az egész életmódomat és stabilitásra teszek szert. Még csak egy hónapja kezdtem bele, még dolgoznom kell rajta.
Párkapcsolatot addig nem szeretnék, amíg fel nem építem az alapokat egy új fajta életmódhoz, de már elég régóta vagyok egyedül és hiányzik a randizás, ismerkedés.
Érdemes úgy ismerkedni ez idő alatt, hogy biztosan nem szeretnék komoly kapcsolatot kialakítani?
Ti mit gondoltok erről, nőként ez mennyire szokványos egyébként? Eddig mindig csak komoly kapcsolatban tudtam gondolkodni.
Egyéjszakás mindig lehet, vagy éppen szexkapcsolat, de ezeknél ne olyat válasz, aki potenciálisan hosszabbtávú lehet.
Azonban véleményem szerint egy párkapcsolat nagyon is megkönnyíti és felgyorsítja a fejlődést, több szituációt tud előhozni, ami jó kihívás lehet az új tulajdonságaid megerősítésére, vagyis személy szerint nem zárnám ki teljesen, elvégre sose lehet tudni mikor fogsz "életed szerelmével" találkozni.
Első, köszönöm, van ebben valami.
Második, ezen nevettem egy jót.
Honnan veszed az 1 évet?
Randizni, ismerkedni mindig jó tapasztalat...csak ha randizol közöld, hogy te m8t akarsz, ne hülyíts senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!