Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak van saját lakása, nagy gáz ha egy nőtöl is elvárja ezt?
Figyelt kérdés
Mivel hogy a nő ne érezze eltartottnak magát.2018. jan. 12. 08:37
11/19 A kérdező kommentje:
"qrva messze van az eltartástól."
Miért is?
Pasi bármikor mondhatja hogy ha nem tettszik a rendszer akkor lehet távozni,és mehetsz a hid alá lakni. Szerintem igenis a saját lakás az hatalom,bárkinek is van.
2018. jan. 12. 10:23
12/19 anonim válasza:
Miért 0%-os az 5-ös válaszom? Nem durcizok, de tényleg érdekel. Ha az egyik fél jobb anyagi helyzetben van (akár lakása van, akár többet keres stb.), akkor a másik automatikusan eltartottá válik? Ne már.
Én háromszor annyit keresek, mint a párom, de nagyszerűen elkerültük az eltartottság érzését meg az ezzel járó alá/fölérendeltségi viszonyt. Annyira nem nehéz.
13/19 A kérdező kommentje:
10:23
"háromszor annyit keresek"
biztos him prosti vagy
2018. jan. 12. 10:25
14/19 anonim válasza:
#11 Az, hogy valakinek nincs saját lakása, még nem jelenti azt, hogy pénze sincs. Nem hiszem, hogy ha neked nem lenne lakásod, akkor az illető hölgy a híd alatt lakna. Vagy te csövesekkel, munkanélküliekkel szoktál ismerkedni?
15/19 anonim válasza:
Én sosem vártam el ilyet....meg azt sem, hogy legyen ennyi, vagy annyi megtakarítása, autója, vagy nyaralója,stb. A személyiség a fontos, nyilván a külső is.
16/19 anonim válasza:
Nekem van lakásom. Ha hozzám költözik egy pasi aki amúgy jól keres és albérletben is lakhanta, és fizeti a számlák felét, az szerinted eltartás? Mert szerintem nem.
17/19 anonim válasza:
Nekem van lakásom, de nem mondanék soha olyat a páromnak, hogy ha nem tetszik valami, akkor lehet takarodni. Ez nem párkapcsolat.
18/19 anonim válasza:
Nem, amit mi tudunk nyújtani, azt teljesen jogos a másik féltől is elvárni.
19/19 anonim válasza:
#13:
>biztos him prosti vagy
Miből gondolod? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!