Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról, hogy az elvált apuka a volt nejjel és a gyerekkel közösen szervez programokat?
Velük karácsonyozott, ott van ünnepekkor, nagyritkán ottalszik, eljárnak együtt 3asban kb negyedévente, de az ünnepekkor apuka mindig ott van, és büszkén mesél az anyuka dolgairól.
Korábban ilyennel nem találkoztam és furcsának érzem, közös megegyezéssel váltak, az apuka szerint az anyós miatt.
Nem normális dolog ha valamelyiküknek párja van. Ha elváltak azt jelenti vége. Attól még lehet tisztelni a másikat, de közös programnak nincs helye.
Az ottalvásról meg csak annyit hogy én egyszer aludtam az exemnél a gyerek miatt és egy ágyban ébredtünk.
Nekünk voltak közös programok elváltan de egyikünknek se volt kapcsolata.
Kapcsolatban elképzelhetetlennek tartom.
Őszintén? Szerintem ez nagyszerű! Mert képesek normálisan kezelni ,nem utálkozni és képesek a gyereket maguk elé helyezni. Szerintem ez irigylésre méltő ha valaki erre manapság képes.
Minden tiszteletem nekik!
"Az ottalvásról meg csak annyit hogy én egyszer aludtam az exemnél a gyerek miatt és egy ágyban ébredtünk."
És, ez borzasztó rossz élmény volt?
"Ha lenne valamelyikünknek párja, mi sem így csinálnánk a dolgokat, de nincs."
Pont emiatt nincs egyikőtöknek sem párja, mert nem tudtok elszakadni egymástól, nem tudtok tovább lépni. Elárulom, így nem is lesz új párotok, bár ez attól is függ, hogy hányszor jártok össze. Ha majdnem minden nap, vagy hetente többször, akkor nem értem minek kellett szakítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!