Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz arról, hogy az elvált apuka a volt nejjel és a gyerekkel közösen szervez programokat?

Figyelt kérdés

Velük karácsonyozott, ott van ünnepekkor, nagyritkán ottalszik, eljárnak együtt 3asban kb negyedévente, de az ünnepekkor apuka mindig ott van, és büszkén mesél az anyuka dolgairól.

Korábban ilyennel nem találkoztam és furcsának érzem, közös megegyezéssel váltak, az apuka szerint az anyós miatt.

2018. jan. 9. 14:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mindaddig oké, amíg nem folyamatos az ottlét, illetve nem kezelgeti az exnejét. Manapság, amilyen gerinctelenek tudnak lenni az emberek, pont az és ott verne át, akiről a legkevésbé sem gondolnád és ott, ahol legjobban fáj.
2018. jan. 9. 15:56
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem normális dolog ha valamelyiküknek párja van. Ha elváltak azt jelenti vége. Attól még lehet tisztelni a másikat, de közös programnak nincs helye.

Az ottalvásról meg csak annyit hogy én egyszer aludtam az exemnél a gyerek miatt és egy ágyban ébredtünk.

2018. jan. 9. 15:59
 13/23 anonim ***** válasza:

Nekünk voltak közös programok elváltan de egyikünknek se volt kapcsolata.

Kapcsolatban elképzelhetetlennek tartom.

2018. jan. 9. 15:59
 14/23 anonim ***** válasza:
Nagy közös programokat nem csinálunk a gyerekem anyjával, de néha elmegyünk egy cukrászdába vagy ilyesmi. Mind a kettőnknek van új párja. Illetve egyszer elmentünk nyaralni hárman de azt az akkori barátnőm nem bírta. Egy másik barátnőm benne lett volna (neki is volt gyereke, így sokkal megértőbb volt), de vele meg szakítottunk még mielőtt nyaralásig eljutottunk volna. Én abban is szívesen benne lennék, hogy négyesben megyünk plusz a gyerekek minden oldalról.
2018. jan. 9. 16:20
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Szerintem ez nagyszerű! Mert képesek normálisan kezelni ,nem utálkozni és képesek a gyereket maguk elé helyezni. Szerintem ez irigylésre méltő ha valaki erre manapság képes.

Minden tiszteletem nekik!

2018. jan. 9. 16:21
 16/23 anonim ***** válasza:

"Az ottalvásról meg csak annyit hogy én egyszer aludtam az exemnél a gyerek miatt és egy ágyban ébredtünk."

És, ez borzasztó rossz élmény volt?

2018. jan. 9. 16:34
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha lenne valamelyikünknek párja, mi sem így csinálnánk a dolgokat, de nincs. És nem fogjuk egymást kezelgetni, pont emiatt váltunk el. Értelmes felnőtt emberek tudnak közös programokat szervezni anélkül hogy egymásnak esnének.
2018. jan. 9. 16:38
 18/23 anonim ***** válasza:

"Ha lenne valamelyikünknek párja, mi sem így csinálnánk a dolgokat, de nincs."

Pont emiatt nincs egyikőtöknek sem párja, mert nem tudtok elszakadni egymástól, nem tudtok tovább lépni. Elárulom, így nem is lesz új párotok, bár ez attól is függ, hogy hányszor jártok össze. Ha majdnem minden nap, vagy hetente többször, akkor nem értem minek kellett szakítani :D

2018. jan. 9. 16:50
 19/23 anonim ***** válasza:
Te az apuka uj párja vagy?
2018. jan. 9. 17:26
 20/23 anonim ***** válasza:
Azért járunk össze mert az exem nem magyar, és amikor évente párszor hazajön akkor nálunk van. Ha lenne valakim ráhagynám a gyereket és elhúznám a csíkot de nincs így akár együtt is csinálhatunk programokat.
2018. jan. 9. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!