Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok melyik mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok melyik mennyi idő után volt? Hány hónap vagy év párkapcsolat után?

Figyelt kérdés

1.Összeköltözés

2.Bemutatni testvérnek

3.Elvinni a rokonok esküvőjére

4.Első közös nyaralás

5.Eljegyzés

6.Értékesebb ajándék megvétele a másiknak

2018. jan. 9. 10:04
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Nálunk:

1. Nem történt meg,csak szóba került.

2.Csak virtuálisan ismertem meg a testvérét.Nem mutatta be pedig jóban vannak,csak az apját mutatta be.

3.Még nem volt esküvő egyik részről sem.

4.Nem volt még.

5.Nem volt.

6.Nem volt még.

9 hónapja vagyunk együtt.

2018. jan. 9. 10:06
 2/19 anonim ***** válasza:

1. Még nem történt meg, majd ha befejeztem az egyetemet

2. 3 hónap

3. 1,5 év (előtte nem is volt esküvői alkalom)

4. 1 év

5. Még nem történt meg, majd az összeköltözés után

6. Mit értesz drága alatt és ez miért fontos? Nem az ár szabja meg az igazi értéket, én pl mindenkitől könyvet szoktam kérni, édesanyámtól is

23/N

2018. jan. 9. 10:08
 3/19 anonim ***** válasza:

1. Fél év

2. 2 hét (a testvérem volt a lakótársam, elkerülhetetlen volt)

3. Nem volt rokonomnak esküvője

4. 2 hónap

5. 1,5 év

6. 1 év után vettem neki egy elég drága órát, de ezt leszámítva apróságokat vettünk.

2018. jan. 9. 10:08
 4/19 anonim ***** válasza:
2.vagyok, 2,5 éve vagyunk együtt
2018. jan. 9. 10:09
 5/19 anonim ***** válasza:

1. Két év után - csak mert akkor alakult így, korábban is terveztük.

2. Részemről kb. másfél év után (elvált szülők, nem együtt élő tesók). Én nagyjából három hónap után ismertem meg az ő nővérét, mikor a családját is.

3. Két és fél év után. Mindkét oldalon egy évben volt esküvő, pár hónap eltéréssel. :)

4. Kb. fél év után. Január végén / február elején jöttünk össze, az első nyáron már együtt nyaraltunk. Ez teljesen természetes, nem is értem, miért kérdés.

5. Még nem volt, talán idén, de ez már nem rajtam múlik. :)

6. Kb fél év után. Bár attól függ, mi számít értékesnek. :) Nekem az is értékes, ha karácsonyra rá tudok szánni 10-15ezer Ft-ot, mert sokáig kerestem nagyon keveset.

27N 33F, ~3 éves kapcsolat

2018. jan. 9. 10:18
 6/19 anonim ***** válasza:

1. Kétlaki vagyok jelenleg, kb. a kapcsolat első éve után lett ez a lakásunk.

2. Talán 10 hónapja lehettünk együtt. Addig a távolság miatt nehéz volt szervezkedni.

3. Nem volt azóta esküvő úgy, hogy egy országban lettünk volna. Illetve egyikünknél sem szokás párt eskuvőre vinni, csak házasság után.

4. A kapcsolatunk 2-3 hónapjában történt kb.

5. Hamarosan, kb. 3 éve lennénk egyutt akkor.

6. Kinek mi számít értékesebbnek? Rendszeresen ajandekozzuk egymast mar a kapcsolat eleje ota. Volt itt mar minden, ami ertekesnek szamithat :D.

2018. jan. 9. 10:19
 7/19 anonim ***** válasza:

1. 2,5 év

2. kb. 1 ill. 3 hónap

3. 3,5 év

4. 8 hónap

5. Még nem

6. Nem tudom mi számít annak, nem igazán van fizetésünk még, így annyira értékes nem volt még.

4 éve vagyunk együtt

2018. jan. 9. 10:21
 8/19 anonim ***** válasza:

1. Még nem volt, de szóba már került.

2. 1 hónap.

3. 2 hónap.

4. 4 hónap után volt az első közös utazásunk, Rómában voltunk októberben.

5. Még nem volt, és egy darabig nem is lesz szerintem.

6. Nem az ajándék értéke számít szerintem. Meg mi számítértékesebbnek? Valakinek egy 20 ezres koncertjegy is az, másnak meg egy 200 ezres telefon sem.

7 hónapja vagyunk együtt. 27F, 25N

2018. jan. 9. 10:42
 9/19 anonim ***** válasza:

1. Másfél év

2. 1-2 hónap

3. Nem volt egy rokonának se esküvője, mióta együtt vagyunk... 1-2 éven belül lesz a nővérének, majd arra megyünk együtt

4. Fél év

5. Még nem volt

6. Megegyeztünk amint összejöttünk, hogy nem úgy ajándékozunk, hogy sok pénzbe kerüljön... a legdrágább ajándék eddig 20ezer ft volt, ez bő 1 év után (ez nagyon kirívó volt, ennek a töredékéért szoktunk ajándékozni, inkább arra megyünk rá, hogy személyes legyen, mint arra hogy drága)

2018. jan. 9. 10:54
 10/19 anonim ***** válasza:
1. Kb fél év 2. Pár hónap 3. Nem volt ilyen 4. 2-3 hónap 5. Nem volt/ lesz 6. Kb 1 év
2018. jan. 9. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!