Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy ezerszer ki lett vesézve a téma de akkor sem tudom megérteni. Hogyan értsem meg ezt az egészet?
Ha ennyire oda van valakiért, akivel még nem is találkozott, akkor nem volt olyan mély a kapcsolatotok, mint ahogy te gondoltad. Hiába mondja valaki, hogy szeret. Az csak egy szó. Sokan csak azért mondják, mert a másik hallani akarja.
Örülj neki, hogy nem több évet szántál erre a kapcsolatra. Fiatal vagy még. Jön majd más. Sajnos mindenki átesik egy-két csalódáson. Tapasztalatnak jó lesz.
Szerintem éretlen pasi még, nem tudja mit akar, ezért fölösleges is vesézni ezt, hiába próbálod megérteni azokat, akik önmagukat sem értik.
Lehet, hogy te tudatosabb vagy ennél a palinál, jobban elgondolkozol a saját döntéseiden, de rajta hiába keresgéled a tudatosság fényét:))
Csak erősíteni tudom a többieket. Locsold be az egész kapcsolatot benzinnel, pisild le, és gyújtsd fel.
Ebből a kapcsolatból levonod a tanulságokat, hibákat megjegyzed magadnak, és a következő pedig fényévekkel jobb lesz. Hidd el.
Vagy maradhatsz mellette, de akkor számolj hogy a hangulatot a nullával lesz egyenlő, gyakorlatilag roncs leszel, már ha most nem is vagy az teljesen. Az utat megmutattuk, a döntés a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!