Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyönyörű, modell lánynak hogy lehet egy legalsó kategóriás, ronda barátja?
A csávó se nem jóképű,se nem izmos,se nem gazdag,vele ellentétben a lánynak 15,vagy annál több udvarlója van(biztos,hogy több is van,csak arról nem tudok),valóban nagyon szép,és egy nagyon tehetős családból származik,egy orvos és egy ügyvéd gyermeke.
Vajon mi tetszik a lánynak a csóvóban? Lehet köztük igaz szerelem,vagy valami érdeken alapszik a kapcsolatuk?
Erre már én is gondoltam..
Nekem is meg van a véleményem.
Honnan tudjátok hogy nem gazdag?
Lehet tele van cash-el csak nem mutogatja, sima farmer-ban jár, nem vesz drága autót.
De lehet attól még tele van pénzzel.
Szomorú vagy, mert nem akart összejönni veled? Nem csodálom. XD
Talán mert neki nem a pénz és a külső az elsődleges, mint neked.
Mit tudsz te arról a fiúról, vagy akár a lányról? Csak a külsőségeket, de szerintem azért vele jött össze, mert belsőleg egymás ideáljai, jól szórakoznak együtt, szeretik egymás társaságát.
Erre te még nem gondoltál?
# 6
Nem kell föltétlenül pletykákra, meg másik véleményére adni. Lehet, hogy annyira bemesélted a pletykák által, hogy milyen gáz, hogy nem látsz keresztül ezen, rögeszmeként van beleültetve fejedbe. Hallottam már olyant, hogy valaki oltogatta, és rondának állított be egy olyan lányt, akit nem láttam annak. Igyekszem mindenben saját véleményt alkotni, mások véleménye nem hat rám.
Lehet, hogy átmeneti kapcsolat, attól hogy járnak, még nem fognak egybe kelni, és örökké együtt élni!!!!!!!!! Tehát lehet, hogy csak te REAGÁLOD TÚL ezt a kapcsolatot.
Pl. nekem egy jóképű fiú ismerősöm volt, aki rondácska lánnyal járt. Szerette, bár idővel véget ért a kapcsolat.
Lehet, hogy a lánynál is átmeneti, és egy időre megunta a szép fiúkat, és gáznak tartja, hogy mindenki ítélkezően bánik ezzel a palival. Én sem adnék mások véleményére.
Férfiban csak azt ítélem el, aki bunkó proli. Akkor is lehet vonzó valaki, ha nem modell típus, nem izmos.
A kedvenc férfi színészemnek is az alkatánál jóval teltebb felesége van. Férfi ideálként tekintek rá, amikor először láttam képet a feleségéről, azt hittem, hogy az anyja:D Ez is meglepő, de van ilyen, a külső nem minden.
“A csávó se nem jóképű,se nem izmos,se nem gazdag”
Te ezt sosem fogod megérteni :/ sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!