Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma találkozunk, de nem történhet semmi, ugyanis megjött. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Életem szerelmével ma találkozunk hosszú idő után. Olyan tűz van köztünk, ami elképesztő. Biztosan lenne szex, ha nem lenne pont ma a menstruációm 5. napja. Ilyenkor sajnos még vérezgetek, és félek, hogy esetleg behatolásnál elkezdek vérezni. Azt hittem, hogy majd pont jól jön ki, talira elmúlik, de nem. Legközelebb február végén találkozunk. Addig csak gondolatban szeretkezünk. Mit csináljunk? Előadjam neki ezt?2018. jan. 6. 08:05
11/13 anonim válasza:
#9 Nem tudom, lehet én gondolkodom furán, de ha már lefekszem valakivel, akkor vagyok olyan viszonyban és bizalmi szinten vele, hogy mindent meg tudok vele beszélni.
12/13 anonim válasza:
ez az elképesztő tüzet, ami köztetek van, egy kis vér komolyan elrontaná??? :D megértem, hogy nem akarnál szexelni az első pár nagyon fájós napon (mondjuk én akkor is szoktam, tök jó fájdalomcsillapító az orgazmus) de ez már csak a "vérezgetek még" állapot.
ne tojj már be ennyitől, te lány :D szépen mondod a pasinak mi a helyzet, és magatok alá raktok egy törcsit.
13/13 anonim válasza:
Mást is csinálhatsz ha örömöt szeretnél okozni neki..... Akor érezné hogy igazán szereted ot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!