Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, ha a testvére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha a testvéretek egy emberileg nagyon gáz pasival lenne együtt?

Figyelt kérdés
Drogos, iszik, nincs jövőképe csak a mában él, a lakása olyan mint egy tipikus szar drogosnak, kosz, 1000 éves szakadt bútorok, penész, stb., az életfelfogása olyan mint egy 15 évesé (lassan 40 lesz), és még sorolhatnám. Mi normális család vagyunk. Évek óta együtt vannak, nem most kezdődött. Csak egyre jobban zavar, hogy testvérem ennyire elrontja az életét.. Ő is normális életre vágyna, de se önbizalma, se semmi, nem tud és sajnos nem is nagyon akar kilépni ebből a rossz kapcsolatból. Hagyjam rájuk..? De szégyellem őket, nem merem normális ismerőseim közé vinni őket, mert szégyellem:( Ti tennétek valamit? Beszélni nem lehet vele, mert érzem, hogy ha beleszólnék, a pasit választaná.. Rosszban meg nem akarok lenni vele.
2018. jan. 2. 09:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mert hátha van valami, ami nekem nem jutott eszembe, és ti megírjátok. Ha egyszer nem jön el velem sehova akkor mit csináljak? Kötözzem meg és vigyem el?? Nem jön, sehogy, próbáltam évek alatt jó sokszor, nem nem és nem. Ezért nem tudom mit lehetne tenni?
2018. jan. 2. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Megtörtént velem.

Mikor elmondtam neki, hogy a pasi nagyon gáz (konkrétan emberileg, mert jóképű volt amúgy), akkor én voltam a hibás mindenért, én voltam a szemét, hogy szét akarom őket szedni.

Egy idő után kialakítottam a pasival egy tisztességes távolságú viszont, bár sosem bírt engem, mert valahol tudta, hogy átlátok rajta.

Egyet tehettem, mikor szakítottak akkor a húgom mellett voltam, és megvigasztaltam, mellette álltam.

Sajnos, amíg szerelmes, addig nem látja azt sem, ha magával az ördöggel jött össze, meg kell várni, amíg magától rájön, ha próbálod szétválasztani őket, akkor azzal csak dacossá teszed, és magad ellen hangolod

2018. jan. 2. 10:21
 13/14 A kérdező kommentje:
:( Csak az a baj, hogy valamennyire már látja ő is, de olyan szinten ragaszkodik hozzá, hogy azt nem hiszem el.. Pedig bunkó a szüleinkkel, velem, és mégis ő az isten.. De nem 2-3 éve van vele, sokkal több. Ennyi idő után már nem fog megtörténni egy sima kiábrándulás, attól félek hogy inkább lemegy hozzá teljesen színvonalban, mint hogy belássa hogy mennyire rossz ember.
2018. jan. 2. 10:24
 14/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
De befogja látni, ez időhöz nincs kötve. Ő is rájön majd, hogy nem lehet arra az illetőre számítani, főleg gyereket nem akar majd és ez elgondolkodtatja. Szerintem inkább attól fél, hogy ha otthagyja akkor rosszabb állapotba kerül és mivel kötődik hozzá, nem tudja még megtenni.
2018. jan. 2. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!