Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mondanátok véleményt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mondanátok véleményt a búrámról?

Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 07:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem is küldesz képet
2017. dec. 31. 12:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Jöhet
2017. dec. 31. 13:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Te tépkeded a szemöldöködet?

Ha nem, akkor csak nagyon rossz a fény. Ha igen, fejezd be.

Dundi az arcod, lehet rajtad jópár plusz kiló. Egy borosta remekül állna, na meg egy kicsit kevesebb zsír. A hajad két oldalt nyírasd fel, felül pedig hagyd hosszabbra és ne waxold oldalra, és ne lapítsd le, szélesnek tűnik az arcod.

Teljesen átlagos vagy ezen a képen, nem hozod ki a legtöbbet magadból. Egy kis zöld és kék remekül állna, vagy egy kellemes árnyalatú szürke. Ezt a feketét felejtsd el, sápaszt.

Semmi extra, egyáltalán nem vagy csúnya. Sréhen fotózd magad, hogy keskenyebbnek tűnjön az arcod. A fény se telibe jöjjön, hadd adjon ki pár vonást az árnyék az arcodon.

2017. dec. 31. 13:26
 14/16 A kérdező kommentje:

#13 : dehogy tépkedem. AZ arcom meg olyan amilyen, a pofacsontomat nem tudom szabályozni, széles, ez van.

Tény hogy nincs csontos beesett arcom, tudom hogy az az ideál elsősorban.

Köszi a tanácsokat! :)

2017. dec. 31. 13:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Küldd
2017. dec. 31. 14:03
 16/16 anonim ***** válasza:
te fogyelj mar rakott krumpli, csendes farkaskutya, Strohmann ésatöbbi... ha ezen a képen tényleg te vagy, akkor mi a picsért nyavalyogsz, semmi baj a kulsoddel, jartam hozzád hasonló sraccal, pedig 10/8as csaj vagyok. Szerintem a személyiségeden kellene csiszolnod, pozitivabban hozzáállnod az élethez, mwgtalálni a boldogságot. Az meg, hogy 140et keresel, istenem, tegyél érte ha többre vágysz, de hidd el, nem ez a lényeg. 32N
2018. jan. 1. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!