Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülne neki ha ismerősnek jelölném? 20/F
Koliban lakok, ahol van egy lány, akivel mindig jó mélyen egymás szemébe nézünk mikor köszönünk egymásnak és máskor szokott találkozni a tekintetünk kis időre. Azt sem tudom miért köszönünk egymásnak mikor még életembe egy szót sem váltottunk egymással, közös ismerőseink sincsenek. Na mindegy. Nekem nagyon bejön azonban túl gyáva és félénk vagyok ahhoz, hogy bárkihez csak úgy odamenjek (mint akinek nem volt még barátnője). Facebookon is félnék írni neki, bejelölni azonban még lehet megtenném.
Szerintetek mit tehetnék?
Hidd el kedves, hogy az ilyet egy férfi megérzi, látja, hogy ki az akinél labdába rúghat és ki az akinél nem. Ha utánam sóvárogna és epekedve várná, hogy megszólítsam akkor folyton a tekintetemet keresné vagy legalább már bejelölt volna ő meg hallom más fiúktól, hogy ők, hogy jöttek ossze a barátnőjükkel. Hát nem így. Minden olyan természetesen és gördülékenyen ment, hamar. Nem ilyen nyögvenyelősen vagy inkább sehogyan.
Így, hogy ezeket átgondoltam már elfogadtam, hogy nem én kellek neki.
A gondot még inkább tetőzi, hogy mindenki ilyen velem és senkiben nem látom, azt akiről mindenki beszélt és amit én is szeretnék látni.
Hogy érted azt, hogy addig tudnia sem kell arról, hogy éreznie kell irántam valamit?
Nem érzi azt, hogy de szimpatikus vagy azt, hogy csúnya?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!