Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Dob egy srácon, ha (saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dob egy srácon, ha (saját erőből) szép, új sportkocsija van?

Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 16:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Normális nőknél nem dob semmit. Nem a kocsi teszi az embert, ha egy bunkó paraszt, szaladgálhat felőlem Bugattival is, akkor sem kéne! Hogy miért? Mert nem lennék egy magától elszállt hülyegyerek lábtörlője, aki úgy bánik velem mint a kutyával, és csal 100 nővel.

Viszont ha normális, és tisztel, akkor olyan szinten dobna, hogy látom rajta hogy van benne egy kitartás, és vannak céljai. Ilyen pasit szívesen tudnék magam mellett, mert vele lehetne tervezni. De mint írtam, tényleg nem a kocsi teszi az embert!

2017. dec. 30. 17:17
 12/27 anonim ***** válasza:
91%
Normális nőnél nem számít. Pont nem érdekel, hogy busszal vagy Ferrarival jössz, ha nem vonzódom hozzád vagy egy suttyó bunkó vagy.
2017. dec. 30. 17:37
 13/27 anonim ***** válasza:
41%

Nem szeretem az autóuzikat.

Azokat sem, akik a pénzzel akarnak villogni előttem, általában ignorálom, ha nem hagyja abba, észrevetetem vele, hogy szánalmas és rossz ehlyen kopogtat.

ÉS azokat sem szeretem, akik a kicsi pötsüket akarják nagy autóval kompenzálni.

Röviden: nálam nem dob.

N

2017. dec. 30. 17:44
 14/27 anonim ***** válasza:
41%
Nálam sem dob, mert abból, hogy az illető a kocsijával próbál villogni, egyértelmű számomra, hogy teljesen más az értékrendünk (még mielőtt félreértené valaki: liberális gondolkodású vagyok).
2017. dec. 30. 17:46
 15/27 anonim ***** válasza:
Párom gyalog jött az első randinkra. Ez 8 hónapja volt. 2 hónapja együtt élünk.
2017. dec. 30. 21:00
 16/27 anonim ***** válasza:
89%
Lehet csajozni kocsival tesa. De akkor nem kell csodálkozni ha aranyásókba botlasz. A normális "átlag" csajok ezt le$z@rják.
2017. dec. 30. 21:03
 17/27 anonim válasza:
Szerintem nem dob abszolút...A viselkedése, megnyilvánulásai, észjárása, élethez való hozzáállása sokkal inkább megmozgat. Mondhani nem a kocsi teszi a férfit :) Ha szexkapcsolatra keresel nőket, akiket pénzelhetsz, akkor a sportkocsi a megfelelő választás :)
2017. dec. 30. 23:47
 18/27 Röcsögei Péter ***** válasza:
Én ezért nem vettem még autót. Évente többször tudnék kocsit cserélni, akár újat is vehetnék, de mégsem akarok venni. Amíg egy lányt nem találok, aki komoly szándékú, és pont velem akar élni, addig semmi más nem kell, ami félrevezeti őket. Lehet, hogy jobb életminőségem lenne, és sokat dughatnék, ha sportkocsim lenne, de ez csak a boldogság illúziója lenne. Inkább elfoglalom magam egyedül, amíg nem botlom bele az igaziba, aki szeret. 37F
2018. jan. 1. 11:31
 19/27 anonim ***** válasza:
Igen nagyot dobhat egy sportautó!Pl.ha túl gyorsan vesz be egy erős kanyart,kicsúszik a fara (főleg ha hátsókerekes) és padkának ütközik! :) Viccet félretéve az lenne az ideális,ha nem számítana az anyagi a párválasztásban.De ha belegondolunk,egy nő sem szeretne csóró férfihoz hozzámenni és nélkülöző életet élni.Nem árt,hogy ha van valamije.Főleg,ha ő szerezte és mondjuk tisztességesen,akkor az jó referencia a közös jövőre nézve.Lehet álszenteskedni,de ez az igazság.(szerintem)Mindenki szeretne jól/jobban élni....Nekem sikerült olyan nőt találnom feleségnek,aki belém lett szerelmes és nem az autómba.(előtte volt olyan barátnőm,aki bevallotta,hogy nagyon tetszik a kocsim)Szóval nem is tudta a 3-ik randin,hogy van autóm.Randi végén mondom hazaviszlek.Van autód?Van.Parkolóban egy Trabi mellé parkoltam.Odaértünk és a Trabit akartam kinyitni,ő meg átment a másik oldalára,hogy beszálljon. :) Akkor tudtam,hogy őt kerestem 33 évig.:)
2018. jan. 2. 09:22
 20/27 anonim ***** válasza:

Látom én meg le lettem szavazva, pedig tényleg nem tudok ráizgulni egy autóra sem, bocsi... :)

Sosem értettem az ilyet nőben sem, de az olyan férfiakat sem, akik ezzel akartak bevágódni.

Volt már egy, aki ezzel hencegett, külsőre tetszett is pedig, helyes pasi, de nem ez volt az egyetlen vészharang, ami miatt kapcsolatra a hátam közepére sem kívánnám.. Büszkén mesélte, hogy vett auót és azóta milyen jó neki, meg kényelmes.

- Mondom, aha... az biztos jó.

De egyébként kit érdekel? Milyen ember az, akinek a legnagyobb érték, amit fel tud mutatni magáról a másiknak az az, hogy vett egy autót? Ez nem érték, ez csak egy tárgy. Még meg is sért.

Csinos lány vagyok pedig, meg-meg néznek, de kifejezetten szánalmasnak tartom, ha valaki ilyennel próbálkozik. Végtelenül felszínes, és jellemben kb nullának gondolom. Másrészt pedig az ilyen meg is érdemli, hogy anyagias nőt találjon.

Zsák a foltját. :) Jobbat egyik sem tud valózínűleg adni magából a másiknak.

Utolsó trabis története viszont aranyos! :)

Ha nem érdekszövetségesként tekintünk a másikra, hanem tényleg ő érdekel, akkor tök mindegy, van-e már autója vagy lakása, majd együtt építkeznek.

Aki komplexusból ezzel próbálkozik, az meg ne csodálkozzon, ha olyat talál, akinek valóban az autója lesz az érték a szemében. Utána peszre lehet majd sírni, hogy "mindenőqva." :)

2018. jan. 2. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!