Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés ha egy férfi szinte csak a hátrányait sorolja az ismerkedés elején de nem azért, hogy megszánd hanem, hogy tisztában legyél a dolgokkal?
Tud a problémákról és-habár más területekkel megnyugtatóan kompenzálja-szeretné ha inkább helyből hagyná ott akit zavarnak mert változtatni nem tud rajtuk.
Elhallgatható problémák így előadhatná akkor is mikor már beleszeretett vki csak akkor mindenkinek jobban fáj és az idő is kárba veszett ha nem elfogadható.
Ezt anti-udvarlásnak nevezném |habár személyünk nem Antal|
Mi jön le ebből egy nőben?
korrekt? lúzer? egyenes? komoly? nyomasztó? negatív? őszinte? emberi?
alkalmatlan? fura? izgi? kiszámítható? illúzióromboló? egyik sem?
Sokkal jobb, mint a másik véglet, mikor eljátsszod a tökéletest pár szex erejéig, aztán dobbantasz.
Szerintem ez jó felfogás, de azért ne első randin zúdítsd rá az emberre, kicsit negatívnak tűnne :D
Fura. Felesleges. Nyomasztó. Nem is tudom...
Akkor mi van, ha az, ami szerinte negatív, nekem kimondottan bejön, viszont mástól meg a falra mászok?
Rendkívül ritka, hogy valaki ilyen szinten ismeri önmagát és a másik nem igényeit is, de akkor egyáltalán nem gond neki ismerkedni, ilyen marhaság nélkül se. Tehát felesleges.
A gyakoriból kiindulva meg lelki szemeim előtt a jelenet, hogy a túlsúlyos, pösze, ápolatlan nyomi sorolja, hogy ő túl kedves, nem elég agresszív, törődő, hűséges, stb. ;)
na most akkor még mindig nem tudtam jól megfogalmazni...vagy vmiért nem megy át
nem az én esetem csak pár példa:
-cukorbeteg
-van egy jóindulatú daganata
-nem ehet vmit
külsőre nem veszed észre, szóval titkolhatná...
Ezek fontos dolgok, persze. De ebben az esetben azért érne véget az ismerkedés, mert egy fizikailag 92 éves nem lenne jó partner fiatalon. Én családot akarok, nem kórházba járkálni.
Ebben az esetben viszont ezt már az első randi előtt is jó tudni, amíg csak beszélgettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!