Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha az új párotok valamit soha nem akarna veletek csinálni mert rossz emlékei vannak az exei miatt de te szeretnéd ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 22:27
1/13 anonim válasza:
Tiszteletben tartanám az akaratát.
3/13 anonim válasza:
Offolnám egy urgens beutalóval az illetékes pszichiáterhez.
Majd annak ha lesz türelme akkor összerakja az ilyen lelki roncsokat. (félreértés ne essék, együttérzek meg sajnálom de ne rabolja az időm mert nem vagyok lélekgyógyász)
5/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi az a bizonyos dolog.
Ha nem kardinális kérdés és ezen kívül minden klappol, akkor semmi negatív hatása nem lenne a kapcsolatunkra nézve.
6/13 anonim válasza:
Kidobnám az agyatlant! Elég nő szórakozott már velem így, nem kéne több ilyen nyomorék!
7/13 anonim válasza:
Te mit szólnál, ha azoknak az embereknek a szarságai a te kontódra lennének írva, akikről azt sem tudod kicsoda? Ha nem valami amúgy is beteg vagy a másik számára ártalmas dologról van szó, akkor ilyet a másikkal nem játszunk.
31/f
8/13 anonim válasza:
Én kivártam.
De neken ő a fontos nem a valami
9/13 anonim válasza:
Azért számít, hogy miről van szó... pl. ha nem akar szexelni, mert a korábbi exeivel rossz volt, azt nem sokáig tolerálnám. de ha olyan dolog, ami nélkül meg tudok lenni, nem a kapcsolat fontos tényezője, azt elfogadnám és nem erőltetném.
10/13 anonim válasza:
Mit nem akarna? Megcsókolni? Lefeküdni? Vagy Zámbó Jimmy emlékkoncertre menni? Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!