Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez kevés igény, vagy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kevés igény, vagy már rendben van?

Figyelt kérdés

Külsőt nézve elég, ha nem kövér, és nem túl sovány, valamint hosszú barna haj, kék vagy zöld szem pedig nem hátràny, az arca elég, hogy nekem tetszen.

A belsőt nézve az a lényeg, hogy ne legyen gonosz, és hűtlen, valamint ne legyen buta nő.

Én egy 180 cm magas, 65 kg-os fickó vagyok, fekete hajjal, picit fakó bőrrel, de az a poén, hogy nyáron barnulok.. Szemem barna. A belső tulajdonságaim: csendes típus vagyok, kicsit visszahúzódó, nyugodt embernek tartom magam, de azért néha ki kell engedni a gőzt... Van munkám, amivel nem keresek rosszul, és később jobban fogok, emellett pedig pár célom. De egy kicsit aggaszt, hogy eddig nem jött még össze a barátnő.

23f.

2017. dec. 29. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha azt írom, hogy ennél több igényednek kellene lennie, akkor mész és gyorsan kitalálsz még egy párat? :-)

Ez így teljesen rendben van. Szerintem azért nem jöhetett még össze neked a barátnő, mert nem nagyon ismerkedsz. Nem kell a társaság közepének lenned, de ha csak otthon ülsz, akkor a lányok még a létezésedről sem fognak tudni, nem hogy beléd szeressenek :-)

2017. dec. 29. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Barátom azt mondod "ne legyen gonosz és hűtlen".

NA OLYAN NINCS. Ha talál valaki jobbat sejtetőt,mint ami te vagy, úgy ott hagynak mint a 7es busz. Saját tapasztalat, haveri is ezt mutatja. A nők ilyenek. Ébredj fel

2017. dec. 29. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Se nem kevés se nem sok...ha neked ezek a dolgok fontosak akkor tarts ki mellette, de ha találkozol egy lánnyal, aki mondjuk minden elvárásodnak megfelel, de barna szeme van , vagy csak félhosszú/ vállig érő barna haja akkor ne emiatt hagyd annyiban...előfordulhat hogy vmi mellett szemet kell hunynod, de akár ilyen lányt is találhatsz előbb utóbb. Sok sikert
2017. dec. 29. 21:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó, nem fogok azért 100%-ig ehhez ragaszkodni, ez amolyan alap.
2017. dec. 29. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!