Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok az ilyen férfiről?
Figyelt kérdés
Sziasztok, elég nyomulós és határozott vagyok. Jó szívű vagyok és sokszor megsajnálok valakit. Ha látom hogy valaki szomorú szívesen elbeszélgetek vele. Szinte, bárkivel ha úgy adja magát a beszélgetés simán ellelkizek vele. Meghallgatom minden bánatát és segítek ha tudok. Ha egy lánnyal ismerkedem/randizom vele is el lelkizek ha úgy van. Ha pedig szeretnék tőle valamit, simán rácsapok a popsijára vagy megcsókolom mindenféle félelem nélkül.2017. dec. 29. 18:57
12/17 anonim válasza:
Hozzàm, nem vokt mert pl kicsik a melleim, folyton masoknak irogal is
13/17 anonim válasza:
Uristen te masoknak vagy a lelki szemetesladaja, undorito niben mas mint en ha tudom nincsenek nagy melleim.
15/17 anonim válasza:
Elmondanam ilyen lanyt ugyes talalsz, nem vagyok tokeletes, de en is tudok jo no lenni, majd nezhetzz bulikhata megcsalasok hatan talalod nagad, nem risszbol mondom de ismerem a mai emvereket. Vannak fiu baràtaim, nem lessz meg egy ilyen jo kislany mint en aztan sirhatsz basszus akkor meg sem voltam jo Neked meg se szerettel. Csak mindig Engem vantottal, aki megszolt nem vedtel neg. Mi en szerettelek igy is amiklyen vagy. Ne keress akkor amikor ra jossz, h igazan volt. Igazat meg se akartad hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!